HyundaiClub: H1 - HyundaiClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

H1

#1 User is offline   ulycornel 

• Member
  • Group: Membri
  • Auto:Hyundai, Nissan
  • Model:H1, Micra
  • An:2008, 1999

Posted 22 January 2010 - 09:59 PM

Salut! Se pare ca sunt singurul proprietar H1 inscris pe forum. :drive:
0

#2 User is offline   hpcnr 

• Member
  • Auto:Hyundai
  • Model:Accent 1.3i 12v
  • An:2000

Posted 23 January 2010 - 06:30 AM

Ulycornel, bine ai venit pe forum ! Intradevar esti primul si singurul (deocamdata)
de posesor H1, da` sa speram ca incet-incet or` sa se stringa cit mai multi. Asa
a fost si cu i20, e un pic mai greu cu modelele astea mai exotice, pina afla omu`
de forum, poate pe altu` nu-l intereseaza de existenta unui asemenea forum, etc. !
Eu unul iti doresc LA CITI MAI MULTI KM CU MASINA FARA PROBLEME si MULTA
SANATATE !

Ps. "Baga" niste poze cu al tau H1 in "My Car" !

This post has been edited by hpcnr: 23 January 2010 - 06:33 AM

ACCENT "LC" - old model, but goooood !!!
0

#3 User is offline   horiailie 

• Member
  • Group: Local Mod.
  • Model:Accent 1.6 GLS/H-1 2.5 CRDI
  • An:2006/2008

Posted 23 January 2010 - 02:01 PM

Usor cu tata ca mai e un H-1 cam de 1 an jumate. La un moment dat chiar ma plangeam de anumite aspecte, dar nu s-a deranjat nimeni sa raspunda.
Ulycornel, bine ai venit si multi, multi km fara evenimente.

H-ul e intradevar o masina super ok la banii dati pe ea.

Bafta.
0

#4 User is offline   Leonidas 

• Americanu'
  • Model:Accent 1.5 CRDi
  • An:2007

Posted 27 January 2010 - 05:40 AM

De curiozitate ... la H1 cum sunt amortizoarele?
Cine nu e pe Facebook, nu exista!
0

#5 User is offline   ulycornel 

• Member

Posted 27 January 2010 - 05:45 PM

Suspensia e destul de rigida (comparativ cu ce am avut inainte ,Ford Galaxy ,VW Caravelle T5) scutura putin pe drum cu denivelari ,dar cum scapa la drum bun masina e mai stabila pe viraje. Nu e chiar asa de rigida ca o duba de marfa ,are arcuri elicoidale fata +spate.
0

#6 User is offline   horiailie 

• Member

Posted 28 January 2010 - 11:24 AM

Clar nu e o masina pentru aratura caci iti rupe rinichii, dar in conditii civilizate poti aborda curbe si viraje cu incredere. Fata de Vito si Ducato e mai rigida insa, cum spuneam, in civilizatie nu simti diferenta.

Amortizoarele nu sunt galagioase, daca la asta te referi, singurul zgomot usor deranjant, dar inevitabil, e cel dat de cardan. Cam asta e o masina de aceasta talie cu tractiune spate. Asta as putea spune ca e un dezavantaj fata de concurenta. Cand a dat prima zapada, ca sa poata fi clintita, am pus in spate cativa boltzari. Suna haios, dar ... Dupa ce am scos-o din zapada, a trebuit plimbata o rulota pe 2 axe si s-a cam chinuit sa o miste. Desi diferentialul s-a blocat, topaia de spate, dar nu se clintea. Dupa incarcatura de boltzari, totul s-a rezolvat.
0

#7 User is offline   Leonidas 

• Americanu'
  • Model:Accent 1.5 CRDi
  • An:2007

Posted 28 January 2010 - 02:43 PM

La comparatia cu Accent-ul ma refeream. E tot aceeasi suspensie topaitoare, tipica Hyundai?
Pe denivelari si pe piatra cubica cum e?
Cine nu e pe Facebook, nu exista!
0

#8 User is offline   horiailie 

• Member

Posted 28 January 2010 - 03:50 PM

Comparatie cu Accentul in ceea ce priveste piatra cubica si denivelarile nu poti face tocmai din cauza dimensiunii rotilor care sunt mai mari pe H si abordeaza altfel denivelarile. De topait, topaie usor spatele din cauza suspensisi mai dure, iar dupa ce am dat al treiea rand de scaune jos, s-a mai usurat spatele si parca e si mai topaitoare.
0

#9 User is offline   Bog54 

• ex-member
  • Group: Guests
  • Model:i30
  • An:2008

Posted 31 January 2010 - 11:02 PM

:biggrin:

Attached File(s)

WARNer Bros.
0

#10 User is offline   horiailie 

• Member

Posted 05 February 2010 - 11:03 PM

Efectuat revizie de 45000 al Elca Ploiesti - aprox 900 lei (filtru ului, ulei, filtru combustibil, filtru aer). Constatat joc la bucsi bara stabilizatoare fata si se vor schimba pe garantie.
0

#11 User is offline   DonHacker 

• Member
  • Auto:-
  • Model:-
  • An:-

Posted 24 February 2010 - 11:37 PM

As vrea sa achizitionez un Hyundai H1 Starex din 2002 cu 80.000 km.
Ce probleme as putea avea cu masina ?
Cum as putea verifica km real al masinii ?
Se merita 6500 euro pe ea ?
0

#12 User is offline   ulycornel 

• Member

Posted 28 April 2010 - 07:20 PM

Am facut revizia la 30000 km la Vall Auto Bistrita.
Pret:1136 lei .
Destul de mult :rant: .
La intrebarea "De ce revizia la 15000km a costat 960 lei si revezia la 30000km costa 1136lei ,in conditile in care se schimba aceleasi materiale (filtru ulei,filtru aer,filtru polen,filtru motorina si ulei)" am primit raspunsul "ora de manopera la revizia de 30000 e mai scumpa". :unsure:
Dupa ce am ajuns acasa si am confruntat facturile am descoperit ca la revizia de 15000 se munceste 1,9 ore ,iar la 30000 3,1 ore :hmm: .Totusi sunt aceleasi materiale ,de ce se schimba "mai greu" (+1,2ore)la 30000? :hmm:
0

#13 User is offline   horiailie 

• Member

Posted 29 April 2010 - 09:12 AM

E posibil ca la revizia de 30000 sa se faca si alte verificari pe langa schimburile de consumabile obisnuite.
0

#14 User is offline   ulycornel 

• Member

Posted 29 April 2010 - 08:20 PM

Daca se verifica si altceva ,nu trebuia sa mi se spuna "s-a verificat x-y-z si sunt OK"? Intreb si eu :unsure: nu am mai avut masina noua pana acum! Sau sa inteleg ca totul e OK daca nu mi s-a spus nimic?
Multumesc pt raspunsul promt.

This post has been edited by ulycornel: 29 April 2010 - 08:25 PM

0

#15 User is offline   horiailie 

• Member

Posted 30 April 2010 - 11:22 AM

Ceea ce spui tu e destul de curios, insa o sa incerc sa caut devizele mele si sa-ti atasez niste copii.
(Nu promit cand se va intampla asta). :wink:
0

#16 User is offline   cosminH1 

• Member
  • Model:H-1
  • An:2009

Posted 07 September 2010 - 11:49 PM

Va salut.

Sunt posesorul unu Hyundai H1 din 16/09/2009 varianta cu 8 locuri motorizarea 2.5crdi 170cp.
Masina este ok in afara de 2 mici probleme. Am in prezent 8000km o folosesc putin avand si alta masina cu duba merg doar la drum lung e o placere, dar de la 5000de km am o trepidatie in volan pe franare usoara mai exact discuri ovalizate. Tot pe la nr de km mentionat mai sus a inceput sa-mi arunce ulei pe la supapa de suprraplin/siguranta are 2 denumiri si arunca destul de bine incat ajunge si pe luneta.Am fsot la service la ei in bulevardul expozitiei fiind din bucuresti si au facut probe am stat degeaba 4ore si nu au revolvat nimic. Au bagat tot felu de scuze care mai decare mai ciudate legat de discuri eu am zis de la inceput discuri ovalizate ei ca nu. Am habar de ce vorbesc , lucrez in domeniu auto, imi place sa mesteresc la masina am o pasiune in acest sens ,nu am mers la ei atunci cand am trepidati in volan sa zic ca nu e stransa antena bine sau alte prosti. La grup la fel ca e normal sa arunce, ba ca a fsot prea mult si tot asa.Urmeaza sa merg zielele astea la ei pt revizia de un an si ma tin de capul lor pana rezolva problemele. Nu mi se pare normal ca la 5000de km sa faca asemenea probleme.Mai detin un vw passat din 2005 si am cu el 280.000 km si nu am probleme, merge ceas.
Trecand peste aceste probleme pot zice ca este o masina buna , la inceput ma sperie consumul dar pe masuna ce am facut cu ea km acesta a scazut , am ajuns si la valori de 6.5% cea ce zic ca este foarte bine la motor de 2.5.De spatiu nu mai vorbesc ,e o placere sa mergi la drum lung.Suspensia este putin rigida, dar te obisnuiesti cu ea.Initia am vrut sa cumpar un vw transporter dar la bani pe care i-am dat pe ea nu aveam confortul care il am in H1. Multivanul era ceva mai scump ,calitate mai buna dar factorul decisiv a fost pretul.Ser sa rezolv probleme ei si sa ma bucur de ea.

Pe viitor vreau sa cumpar 4 jante de tabla impreuna cu 4 cauciucuri pt iarna.E foarte greu fara,iarna trecuta a fost un spectacol cu ea la un moment dat nu mai puteam sa o bag in curte,fiind echipata cu roti de vara.Drept urmare poate ma indruma careva dintre voi spre un magazin de unde le port cumpara la un pret decent jantele in special( la reprezentanta mi-a cerut 985ron bucata,sa-mi cada fata,pt o janta de tabla)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users