HyundaiClub: H Terracan - HyundaiClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

H Terracan raspunsuri pt achizitionarea unuia

#1 User is offline   madax 

• Member
  • Group: Membri
  • Auto:BMW
  • Model:525d
  • An:2000

Posted 21 December 2009 - 04:39 PM

Salut pe toata lumea posesoare de acest tip de vehicul si nu numai…
De ce m-am inscris in acest club ( poate)? Pt ca as dori sa achizitionez un astfel de ,,specimen,,.
Am cautat zeci de saptamani tot felul de auto offroad, punand in balanta calitatile/pret/costuri /intretinere ( sunt un tip care sunt de principiul ,,mult, bun si ieftin,,). De aceea, atentia mi-a ,,cazut,, pe acest Terracan. Culmea e ca am si o oferta de unde s-o achizitionez, ce-i drept , second hand, dar e de la cineva cunoscut ( din toate punctele de vedere) si bine intretinut.
Pana la achizitionarea lui, doresc din partea membrilor acestui club, sa ma ,,lumineze ,, privind ADEVARATELE calitati, avantaje, dezavantaje , costuri ridicate ale acestui monstru.
In speranta ca voi fi inteles, ca voi primi NUMAI raspunsuri de specialitate ( nu vreau de cele laudative ca la firmele de vand fel de fel de produse, numai sa vanda…, pt ca le cam stiu, doar REALE), va multumesc anticipat si va urez la TOTI Sarbatori fericite si un An Nou fara probleme la masinile ce le conduceti indiferent de tip, firma . Si...poate ma alatur voua.
Stima, si … astept rasunsuri.
0

#2 User is offline   boss40 

• Member
  • Auto:Hyundai
  • Model:Terracan
  • An:2006

Post icon  Posted 21 December 2009 - 10:21 PM

View Postmadax, on Dec 21 2009, 04:39 PM, said:

..... Sarbatori fericite si un An Nou fara probleme la masinile ce le conduceti indiferent de tip, firma . Si...poate ma alatur voua.
Stima, si … astept rasunsuri.

sal ai ocazia sa il ai un terracan dar conteaza si pretul la care il iei in rest toate bune eu il am de nou si merge bine ii place terenul si soseaua dar nu e ca bmw pana la 170 175 merge dar e destul la ce sosele avem noiin principiu sunt super multumit de elsingura problema ce am avut la el e la EGR dar sa rezolvat am fost cu el si pe munte si pe zapada si se comporta bine (daca ai gume pt zapada si teren)daca nu te fersti de noroi mare si totul e ok bafta multa si sper sa nu regreti ca ai un TERRACANsi mergi cu o coreanca de clasa medie spre superiora bafta multa si ne vadem pe aici
:drive:

Attached File(s)

• Attached File  052.JPG (391.8K)
    Number of downloads: 23

0

#3 User is offline   horiailie 

• Member
  • Group: Local Mod.
  • Model:Accent 1.6 GLS/H-1 2.5 CRDI
  • An:2006/2008

Posted 21 December 2009 - 11:01 PM

Bine-ai venit printre noi!
Din cate stiu eu, nefiind posesor de asa ceva, e o masina foarte robusta, iar daca mi-amintesc bine, acum 2-3 ani intr-un clasament al masinilor off-road era clasata intre primele 3 locuri (nu ma intreba care a fost pozitia exacta si care au fost contracandidatii caci chiar nu-mi amintesc). Poti scotocii pe internet sa vezi si alte pareri, dar ai grija ca de cele mai multe ori, pe un forum oamenii posteaza doar daca au probleme. Poti incerca eventual sa trimiti PM-uri posesorilor de Teracan din acest club si ei iti pot spune cu siguranta ce si cum e cu masina asta.

Nativ s-ar putea sa fie o masina reusita caci a fost facuta dupa o licenta Mitsubishi.

Bafta!

P.S. Excelent. Daca omul de la Jina o lauda, inseamna ca e ok. Cine stie unde e Jina atunci stie si la ce munca e pusa masina aia. :fingerup:
0

#4 User is offline   Bog54 

• Member
  • Model:i30
  • An:2008

Posted 21 December 2009 - 11:08 PM

Bine ai venit printre noi și mulți km cu mașinuța.
WARNer Bros.
0

#5 User is offline   boss40 

• Member
  • An:2006

Posted 23 December 2009 - 01:28 AM

View Posthoriailie, on Dec 21 2009, 11:01 PM, said:

Bine-ai venit printre noi!
.... Poti incerca eventual sa trimiti PM-uri posesorilor de Teracan din acest club si ei iti pot spune cu siguranta ce si cum e cu masina asta.

Nativ s-ar putea sa fie o masina reusita caci a fost facuta dupa o licenta Mitsubishi.

Bafta!

P.S. Excelent. Daca omul de la Jina o lauda, inseamna ca e ok. Cine stie unde e Jina atunci stie si la ce munca e pusa masina aia. :fingerup:

jina e in sibiu si e singura localitate compacta din romania la cota 1000m e o zona mirifica cam cum e la Paltinis
0

#6 User is offline   terracan2005 

• Member
  • An:2005

Posted 26 December 2009 - 09:06 PM

View Postboss40, on Dec 23 2009, 01:28 AM, said:

jina e in sibiu si e singura localitate compacta din romania la cota 1000m e o zona mirifica cam cum e la Paltinis

Salut,

Masina este foarte buna, daca intr-adevar ai nevoie de o masina de teren solida si robusta. E o masina ce trebuie pusa la treaba ca sa iti ofere satisfactii. Altfel, vei ajunge sa te plangi, ca si altii, ca e prea mare, prea grea, consuma mult, are impozit mare, etc.
Eu am de 4 ani Terracan, are 150k si merge f bine, arata f bine, am schimbat numai doua injectoare si cateva bucse. Este ideala cand ai de carat multe bagaje pe drumuri grele sau n afara oricarui drum. Iarna este pur si simplu superba, urca fara probleme rampe de 30 de grade prin zapada de jumate de metru.
Citeste si alte posturi de ale mele scrise pe parcursul celor 4 ani si te vei edifica.

Bine ai venit printre noi, tine-ne la curent cu achizitionarea masinii. Craciun fericit!

George.
0

#7 User is offline   terra2007 

• Member
  • An:2007

Posted 23 January 2010 - 03:17 PM

Salut toti membrii,

Referitor la intrebarile lui madax: cautam o masina buna sau foarte buna pentru ce dorinte am avea. Mai concret, vazand ca esti posesor de bmw,daca nu gresesc, sa nu te astepti la un demaraj in forta la semafor sau in alte situatii, sau datorita greutatii sale, curbele sunt mai greu de abordat (masina nu are EBD,ESP,cel putin a mea).Spun asta pt. ca eu merg des in calatorii(in afara tarii,unde se circula la viteze mari,ex.Germania) cu prieteni care au touareg, q7,freelander 2, unde toate au pachete suplimentare de siguranta, si altfel abordeaza curbele,asta fiind un ex.
Cu privire la viteza:nu ai unde alerga in tara asta, dar este de mentionat ca dupa 90-100/h, mananca asfaltul, te poti baza pe ea in depasiri, chiar in competitie cu marci consacrate.Este foarte spatioasa,cand pleci la drum lung,ai unde aseza bagajele,etc.
Iarna, zapada de 50-60cm este un fleac pt.terracan.Masina mea este cu cutie manuala, este achizitionata de noua si are doar ABS(ca pachete de siguranta la rulare).
Alte probleme nu am avut cu ea.

Numai bine tuturor
0

#8 User is offline   cassius 

• Member
  • Auto:VW
  • Model:Passat
  • An:2001

Posted 09 February 2010 - 12:57 PM

va salut pe toti membrii acestui forum!

Mi-am permis sa imi fac cont pe acest forum, chiar daca nu detin un autoturism hyundai, intrucat intentionez si eu sa achizitionez un hyndai terracan, mai exact sa-l aduc din afara tarii. Mai ales ca pana in prezent nu am luat cu contact cu masini adevarate de offroad sau semi/offroad, decat cu niste aro 244 si 11.4, rog sa ma sfatuiti cu urmatoarele aspecte legate de acest model??!!

1. se merita achizitia unuia daca numai am si o masina pentru mediu urban? si mai exista si un alt aspect, anume, din cate imi dau seama nu mai sunt in productie (exista posibilitatea sa ma fi inselat asupra acestui aspect nu cunosc in detaliu istoria masnii)....... personal nu sunt nici vitezoman si nici nu fac multi km pe an in oras, ci doar deplasari curente la serviciu, cumparaturi etc......, doar in vacanta fac 3000-4000, de fapt acesta fiind si scopul achizitiei vreau ca anu asta sa parcurg cateva trasee montane ....Transalpina si altele
2. daca aveti cunostinte asupra datei de la care s-a implementat pe aceste modele euro 4 sau daca au fost modele cu euro 4?
3. in regim urban, intr-un oras ca iasi, va puteti face o idee asupra unui consum, mai exact? din descrierea tehnica se mentioneaza 11%, preupun ca nu e o valoare apropiata de real, insa ma sperie ce citesc despre alte masini de aceasta categorie cu consum de 17 - 21 adika apropiate de aceste valori...
si 4. Daca achizitionez, la masinile de teren in general si la acest model in subsidiar, la ce anume sa fiu atent si eventual sa evit ? E mai bine cu cutie manuala sau automata?

Imi doream o masina de aceasta categorie si nu un suv (ca tucson sau santa fe) intrucat consider ca e mai apropiat si oarecum mai dedicat mediului offroad, personal imi doream un land crusier insa mai continui sa visez, diferenta de pret e de aproape 10000 de euro la un model din ani apropiati cu un terracan, asa ca nu-mi ramane decat sa aleg intre unu Rexton si un terracan, in ultima instanta convindandu-ma clar terracanul, din ce am reusit sa acaparez ca informatie de pe net fara a testa sau a conduce unul. :|

In speranta ca n-am plictisit pe nimeni si in masura in care aveti timp, astept ceva raspunsuri de la dumneavoastra.

Va multumesc.

This post has been edited by cassius: 09 February 2010 - 01:12 PM

0

#9 User is offline   Maxirazvan 

• Carcotas sef
  • Model:Accent 1.5 CRDi 110cp
  • An:2007

Posted 09 February 2010 - 05:02 PM

Ca ideee , Volkswagen Touareg 3.0 TDI (common-rail) consuma in Bucuresti 16-18 L de motorina la 100km(ore de varf , aglomeratie etc) cutie manuala cu 6 trepte , cei drept alergata , la un mers linistit consuma 13-15 l.

Pentru restul intrebarilor ii las pe posesori.

This post has been edited by Maxirazvan: 09 February 2010 - 05:03 PM

Cumpăr molii , ofer preț maxim.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users