HyundaiClub: Impresii despre noul Accent - HyundaiClub

Jump to content

• (31 Pages)
  • +
  • « First
  • 29
  • 30
  • 31
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Impresii despre noul Accent Spuneti-va parerea despre aceasta masina

#601 User is offline   flomar 

• Member
  • Group: Membri
  • Auto:Hyundai
  • Model:Accent 1.5 CRDI ABS
  • An:2006

Posted 06 March 2010 - 09:40 PM

View Postersin, on Mar 3 2010, 05:33 PM, said:

Totusi, ca si bila neagra, masina imi da senzatia ca este fragila, nu este robusta, ca si constructie. Poate acest sentiment mi-a fost indus de potentialele probleme, si de aceea am aceasta impresie. Sunteti de aceeasi parere ?

E un adevar in ce spui. Acelasi sentiment il traiesc si eu.
Mai mult: cu cine m-am intalnit, fara exceptie, si i-am intrebat de Accent fara a sti de forum sunt... multumiti de masina :D

La fel la Toyota: daca pana acum ceva vreme masinile se cumparau cu ochii inchisi sunt convins ca acum potentialii cumparatori sunt mai circumspecti. Sta in firea lucrurilor.
Da-mi si mie un banut sa duc motorina de mancare lu' Accentu'.
0

#602 User is offline   flomar 

• Member
  • Model:Accent 1.5 CRDI ABS

Posted 07 March 2010 - 12:25 AM

Azi noapte am dus un verisor la gara, iar la intoarcere m-am bagat intr-o parcare de hypermarket. Ora 4 dimineata, zapada proaspat asternuta, una bucata stalp de iluminat in mijlocul parcarii, cauciucuri de vara pe spate.
Pentru prima oara de cand am Accent-ul mi-am facut curaj si am purces la invartirea in jurul stalpului a 9200 EUR (conform Casco :D)
10 minute superbe, prima oara cand masina mea a vazut ca pot fi si rau cu ea :rolleyes:

Anunt pe aceasta cale NASA ca daca prin intermediul satelitilor geostationari vad cercuri concentrice in jurul unui felinar, sa nu se ingrijoreze: nu a fost un OZN, ci Florica cu al sau Interceptor.

Cand am ajuns acasa se invartea patul cu mine. Oare de ce? ;))

P.S. Nici acum nu trebuie sa apelez la Casco :D
Da-mi si mie un banut sa duc motorina de mancare lu' Accentu'.
0

#603 User is offline   Leonidas 

• Americanu'
  • Group: Local Mod.
  • Model:Accent 1.5 CRDi
  • An:2007

Posted 07 March 2010 - 03:46 PM

Florine, deci pana la urma care e concluzia? "Dau Accent-ul si ce-mi iau?" sau "Impresii despre noul Accent"? :D
Adica, il dai sau il mai tii, ca nu mai inteleg?
Cine nu e pe Facebook, nu exista!
0

#604 User is offline   Behringer 

• Member
  • Model:Accent 1.4
  • An:2008

Post icon  Posted 08 March 2010 - 10:30 AM

Mai invartate @flomar cu ea, si in curand vei posta ca ai un mic "joc" la roti, ca nu stii ce se aude, etc.... :hmm:
In general ( mai special Accent-ul :angry: ), masinile de serie nu sunt facute pentru a le "rupe".
0

#605 User is offline   Victor 

• Member
  • Model:Accent 1.5 MC CRDI Full

Posted 08 March 2010 - 10:32 AM

View Postersin, on Mar 3 2010, 05:33 PM, said:

Totusi, ca si bila neagra, masina imi da senzatia ca este fragila, nu este robusta, ca si constructie.Zici ca este Stan, in comparatie cu Bran ("Bran" fiind alte masini din clasa ei, nu neaparat o masina cu stea in 3 colturi sau ceva de genul..... )
Poate acest sentiment mi-a fost indus de potentialele probleme, si de aceea am aceasta impresie.
...Sincer mie imi este teama sa "ma dau" la ea...sa nu inceapa sa scartaie cite ceva sau sa incep sa aud zgomote ciudate dupa......

Sunteti de aceeasi parere ?

Atentie, Accentul face parte din SUBcompacte, sa-l comparam cu cele de acceasi clasa, nu cu WW Passat, de ex.

Desi am schimbat o coloana de directie si 2 randuri de amortizoare spate( ultimul e Bilstein !) si un rand pe fata, in rest nu am avut alte probleme majore. Ma rog, am mai schimbat placutele de frana, si 2 bucsi stabilizatoare bara fata dar astea sunt normale la 60 000 kilometri.

Pe mine, ce ma deranjeaza este modul de asigurare a service-ului si garantia asta care de fapt dupa 3 ani nu mai are obiect. In rest e ok.

ps: in profil anul e 2007 in acord cu CI dar de fapt masina ruleaza din octombrie 2006.

This post has been edited by Victor: 08 March 2010 - 10:33 AM

Utilizare limitată :Berea nu o cumperi, doar o închiriezi. (W.C. Fields)
Erată : Această erată a fost introdusă din greseală. (Alasdair Gray)
0

#606 User is offline   Behringer 

• Member

Posted 08 March 2010 - 10:50 AM

Unde ai gasit amortizoare Bilstein ptr. Accent ? :ohmy: ....sau sunt cele de Logan adaptate.....
0

#607 User is offline   Victor 

• Member
  • Model:Accent 1.5 MC CRDI Full

Posted 08 March 2010 - 11:21 AM

Da, sunt din cele folosite si la Logan, cu bucse de adaptare
Utilizare limitată :Berea nu o cumperi, doar o închiriezi. (W.C. Fields)
Erată : Această erată a fost introdusă din greseală. (Alasdair Gray)
0

#608 User is offline   Benzisil 

• Member

Posted 27 April 2010 - 11:14 AM

Salut! Mi-am cumparat Accent SH 28000km 1.4 premium. Dupa 5000 km iata impresiile mele:
-Ca aspect mi se pare putin disproportionata fata spate. Mi se pare ca se termina prea brusc. Alta chestie care nu-mi place este grila radiatorului. In rest arata foarte bine. Are culoarea red wine si se potriveste foarte bine cu interiorul bej.
-Portbagajul este suficient de mare ; daca nu iti ajunge portbagajul poti rabata bancheta spate si poti cara lucrurile mai lungi.
-Fiabilitatea consider ca este destul de buna. Fostul proprietar nu a schimbat nimic in afara de consumabile. Eu am schimbat motorasele la faruri pe garantie( insa fostul proprietar a zis ca asa au fost de la inceput). Am facut si revizia si nu mi-a gasit nimic in neregula. Nici nu mi-am facut griji deoarece nu se aude absolut nimic.
-Stabilitatea: mi se pare o masina destul de stabila la viteze normale. Cel mai mult am mers cu 170, dar pe o distanta scurta. Frecvent merg cu 120-140 si este foarte stabila si controlabila. La viteze mici daca treci peste gropi se cam misca. Servodirectia iti ofera un control foarte bun asupra masinii- este foarte precisa; la viteze mici se misca volanul forte usor, iar la viteze mari se misca mai greu.
-Interiorul imi place foarte mult: combinatia de culori este foarte potrivita, este suficient spatiu si pentru pasagerii din fata si pentru cei din spate, imi place ca are comenzile la geamuri in portiera si ca soferul are comenzile pentru toate geamurile. Imi place faptul ca se poate incuia masina din interior fara cheie, imi place antifonarea( care am inteles ca e ca la diesel. Imi place ca oglinzile se regleaza electric, si ca au rezistenta pentru dezaburire( e foarte de folos cand ploua. De AC sunt multumit, isi face bine treaba. Imi place faptul ca are comenzile la mp3 player pe volan. Nu imi place ca tapiteria se murdareste cam usor( am sa cumpar huse)
-Franele sunt bune, farurile lumineaza bine.
-MOTOR si Transmisie. Sunt piesele de rezistenta si de aceea le-am lasat la sfarsir. In primul rand Accentul NU este o masina sportiva. Nu consider o masina sportiva nici o masina cu raportul masa/cp mai mare de 10. INSA este o masina sprintena. Are o cutie foarte precisa, care, impreuna cu motorul, daca accelerezi suficient si ridici corespunzator ambreiajul, face ca masina sa urce destul de repede in viteza si iti ofera satisfactie. La deal trage bine, daca te afli in treapta si la turatia corespunzatoare; am urcat si cu viteza a V-a la viteze de peste 100km/h(depinde acum si de panta). Nu m-a enervat niciodata din cauza ca nu are suficienta putere. In depasiri se comporta bine si este destul de iute daca este turata. Consumul este destul de bun daca nu traiesti in Bucuresti :). In regim mixt am scos 6,6-6.7, iar in afara 5.5-5.7; in oras nu am facut niciodata consumul. Apropo ma enerveaza ca nu are computer de bord.
In concluzie este o masina decenta pentu o famili cu 1-2 copii. Este o masina care iti ofera suficient comfort pentru orice deplasare.

This post has been edited by Benzisil: 27 April 2010 - 11:25 AM

0

#609 User is offline   Leonidas 

• Americanu'

Posted 18 May 2010 - 03:51 AM

Am vedenii sau e adevarat? Computer de bord pe Accent diesel? Cum asa, ca parca acum nu mult timp nu se putea? ;))

http://www.hyundai-m...id=679&action=2
0

#610 User is offline   istoica 

• Member
  • Model:Accent 1.5 CRDi Premium

Posted 20 May 2010 - 09:02 AM

View PostLeonidas, on 18 May 2010 - 04:51 AM, said:

Am vedenii sau e adevarat? Computer de bord pe Accent diesel? Cum asa, ca parca acum nu mult timp nu se putea? ;))

Anul trecut era doar pe executive... si pe mine m-a mirat... la premium nu am :(
Accent 1.5 CRDi, Neutral Grey; nu sunt convins ca imi consuma sub 6l/100km
0

#611 User is offline   Leonidas 

• Americanu'

Posted 20 May 2010 - 04:36 PM

Ia sa ma interesez la nenea americanii, sa vad daca ei imi vand doar chip-ul respectiv fara ceasuri de bord. S-ar putea sa n-am succes pentru ca mai mult ca sigur chip-ul de pe benzinare nu merge cu motorul diesel.

In alta ordine de idei, amsi eu o curiozitate ... de ce masina mea a fost importata din Slovenia? Asa apare pe DVI.
0

#612 User is offline   RSO_71 

• Member
  • Interests:Sport, masini
  • Model:Accent 2006 1,5CRDi

Posted 21 May 2010 - 09:31 AM

Fiindca acolo au centrul de distributie pentru Europa.
Hyundai Accent 2006 - 1,5 CRDi - doar 110CP
0

#613 User is offline   istoica 

• Member
  • Model:Accent 1.5 CRDi Premium

Posted 21 May 2010 - 11:30 AM

View PostLeonidas, on 20 May 2010 - 05:36 PM, said:

Ia sa ma interesez la nenea americanii, sa vad daca ei imi vand doar chip-ul respectiv fara ceasuri de bord. S-ar putea sa n-am succes pentru ca mai mult ca sigur chip-ul de pe benzinare nu merge cu motorul diesel.

Nici nu e necesar. Cine ma stie.. ma stie :) nu am renuntat la ideea de a avea propriul meu CB :) bine... o versiune cu mai multe geamuri ;) si pe care clar o voi lega la ecu :)
pana acum am strans majoritatea pieselor necesre. lipseste ecranul (ezit in a comanda unu pentru ca vreau in we sa dau jos bezelul sa vad in ce ma bag... la milimetru). Si atunci... sa vezi citiri :)
Accent 1.5 CRDi, Neutral Grey; nu sunt convins ca imi consuma sub 6l/100km
0

#614 User is offline   Maxirazvan 

• Carcotas sef
  • Model:Accent 1.5 CRDi 110cp

Posted 22 May 2010 - 10:23 AM

Lasati naibi CB ca e "pistol cu apa" , eu am asa ceva pe masina , insa ma uit la el fooarte fooooooarte rar.

Arata doar consumul mediu nu si cel instant , ce e intradevar util la el este distanta pe care o mai parcurg cu motorina din rezervor si temperatura de afara.

This post has been edited by Maxirazvan: 22 May 2010 - 10:24 AM

Cumpăr molii , ofer preț maxim.
0

#615 User is offline   aditzu 

• Member
  • Model:Accent 1.5 crdi

Posted 22 May 2010 - 08:54 PM

..si nu te anunta si daca ti s-a ars vreu`n bec de la proiector sau de la plafoniera :D ???
.......
0

#616 User is offline   Maxirazvan 

• Carcotas sef
  • Model:Accent 1.5 CRDi 110cp

Posted 23 May 2010 - 06:30 AM

Pai se putea sa nu zici tu ceva de proiectoare. :=))
Cumpăr molii , ofer preț maxim.
0

• (31 Pages)
  • +
  • « First
  • 29
  • 30
  • 31
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users