Alarma K9 mundial 3
Posted 11 April 2009 - 09:51 AM
am o alarma ca 9 mundial
daca poate cineva sa -mi dea o idee referitor la functionarea telecomenzilor
acestea nu functioneaza
am descarcat de pe aici manualul si am reusit sa imi dau seama cum se programeaza
am reusit dar ce se intampla...
dupa ce le programez, cu ajutorul butonului valet si a contactului, acestea functioneaza dar numai pana pun contactul cheie la masina
dupa acest moment acestea nu mai functioneaza
am repetat operatia de cateva ori dar nimic...
care ar fi cauza?
Posted 11 September 2009 - 11:45 PM
Poate stie cineva de ce, la alarma mea Mundial se intampla in felul urmator: am facut deschiderea la portbagaj din telecomanda cu releu, actuator si fir tras de la alarma; portbagajul se deschide de la apasarea butonului al treilea, dar totodata si cand armez alarma (la apasarea butonului de armare), lucru care e penibil. De bine, de rau, am si ceva cunostinte in electronica si am vazut ca alarma scoate tensiune pe iesirea auxiliara si cand se armeaza sistemul, nu numai la apasarea butonului auxiliar.
Din cate am vazut, nu se poate programa nimic de genul asta la alarma pentru a nu mai da semnal si din butonul care nu trebuie.
A mai patit cineva la fel?
Posted 04 April 2010 - 09:28 PM
puteti sa o mai postati o data sa o pot descarca si eu pentru eventualele probleme care o sa apara....va rog
sa puteti timite pe firutacristi@yahoo.com multumesc anticipat
Posted 13 April 2010 - 07:38 PM
Posted 14 April 2010 - 08:24 AM
Va multumesc anticipat!
Posted 14 April 2010 - 10:38 AM
a mai opri motorul, adika sa nu mai folosesc cheia."
- se poate face cu un actuator de inchidere centralizata sau de la o alarma, preferabil
cu 2 fire (sint si cu 3, si cu 4), un buton de impuls (cu revenire), si ptr. comanda si
protectie un releu si o siguranta, + fire.
Posted 14 April 2010 - 02:09 PM
Posted 14 April 2010 - 05:25 PM
hpcnr, on Apr 14 2010, 11:38 AM, said:
cu 2 fire (sint si cu 3, si cu 4), un buton de impuls (cu revenire), si ptr. comanda si
protectie un releu si o siguranta, + fire.
Muuullltt prea complicat !!!
Mai simplu e sa tragi de maneta din interior
Acum lasand gluma la o parte,
Deci nu merge nici cu improvizatii. Poate doar sa ai senzor special pentru portbagaj, dar tot trebuie schimbat sistemul de inchidere (sau schimbat sistemul si conectat la inchiderea centralizata).
Posted 14 April 2010 - 10:30 PM
Posted 15 April 2010 - 06:13 AM
pe butonul auxiliar de la telecomanda si mi-a spus ca nu pentru ca sistemul de deschidere
e pe cablu. "
- Octavian, n-are nici o legatura ca comanda originala e pe cablu sau tija, se monteaza un
actuator cum sint cele de la alarme ptr. inchiderea usilor care actioneaza mecanismul prin
intermediul unei tije. Chestia e sa fie loc ptr. actuator, tija se "cupleaza" exact unde vine
cablu. Cum cablu trage de o "pirghie" a mecanismului asa actuatorul trage cu ajutorul tijei
de acea "pirghie" .
"Mesterii/meseriasii" din-astia ori nu vor, ori nu stiu (cum e acel mecanic HYUNDAI care ti-a
zis ca masina ta NU ARE INJECTOARE, ARE CARBURATOR !!!)
" tot trebuie schimbat sistemul de inchidere (sau schimbat sistemul si conectat la inchiderea centralizata). "
- nu trebuie schimbat NIMIC. Capito ? Deci se poate !
Asa ca idee :
http://www.hyundaicl...?...st&p=101182
Multa sanatate !
This post has been edited by hpcnr: 15 April 2010 - 06:28 AM
Posted 15 April 2010 - 12:55 PM
Posted 15 April 2010 - 08:11 PM
data viitoare.
Numai bine !
This post has been edited by hpcnr: 15 April 2010 - 08:11 PM
Posted 27 August 2010 - 01:58 PM

Sign In
Register