catanutz 16 Posted July 2, 2012 (edited) Salut! Tocmai ce am facut rezivia la accentul meu, care se aproprie de 105000km (104433 mai exact).Necesare:-filtru combustibil Muller - 84lei -filtru aer Mann - 32lei-filtru ulei Mann - 41lei-filtru polen cu carbon activ Orione - 66lei-ulei motor Liqui-Moly Top Tec 4100 5w-40 4+1l - 144lei-aditiv curatat motor Liqui-Moly - 20leiTotal: 387leiManopera: o sticla de vin unui prieten mecanic in service. Edited July 2, 2012 by catanutz Quote Share this post Link to post
Muratu 29 Posted May 8, 2013 Revizie 100000KmFiltru aer mahle 25ronFiltru ulei mahle 20ronFiltru Motorina Original Hyundai (tot Mahle) 100ronFiltru polen Blue Print 25ronUlei RedLine 5W40 75 ron/Litru x5Manoera 0ConstatariRola Libera Fulie Alternator blocata. (de 2 ani)bec pozitie spate dreapta arsjanta spate stanga indoita.Discuri frana fata necesita inlocuire albastre si pline pe interior de rugina. Quote Share this post Link to post
adn10 0 Posted July 1, 2013 Revizie 105.000 km- Toate filtrele(motorina, ulei, polen, aer) (eu filtrele aer si polen le schimb primavara devreme si toamna tarziu, in Buc este praf mult si se imbacsesc rpd, si nu sunt scumpe filtrele...)- 5 l 5w40 , Mobil 1- 1 curea accesorii(se schimba la 120.000 dar o schimb acum)pret total 345 lei (adus piesele acasa cu curierat)firma este din Buzau (autohrp cu google si o gasiti). Quote Share this post Link to post
razvanrzk 0 Posted February 9, 2014 Cu siguranta e alternatorul!ai rulmentii uzati iar din cauza asta rotorul atinge in peretii alternatorului! Quote Share this post Link to post
Yannlepantrec 12 Posted July 15, 2014 Ca sa nu mai deschid alt subiect scriu si eu despre revizia de 105 mii.Total piese + manopera 560 care au inclus:-fltre (aer, polen, ulei, motorina)-schimb ulei + antigel (uleiul meu, antigelul lor)-pus pe robot de aer conditionat si completat cu freon+uleiAu intrat 4 litri de antigel si 5 de ulei, urmand ca sa completez eu daca mai scade saptamana asta.Uleiul a fost Castrol Edge5W40, mecanicul zicand ca de la urmatoarea e de preferat indicativul 10 la ulei.S-a facut la service Hyundai din Slobozia (singurul). Nu pentru garantie, ca nu mai am, dar se pricep destul de bine la Accent.La Tiriac am jurat ca nu ma mai duc; mai bine tratat am fost la coada la Fisc decat la astia. Quote Share this post Link to post