sirneo77 0 Posted October 10, 2011 Daca numele topicului nu este potrivit, rog adminii sa modifice. Deci, incep eu! Salut pe aceasta cale pe Candy, intalnindu-ne astazi la piata unirii! Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted October 10, 2011 Salutam din nou!O coincidenta mai mare nici ca nu se putea! Quote Share this post Link to post
BlueKing 30 Posted October 10, 2011 De ce sa nu se poata?Puteati sa va intalniti 4 hyundaisti acolo Quote Share this post Link to post
sirneo77 0 Posted October 10, 2011 Corect Candyy. @ BlueKing Salut! eu am cumparat ceva de pe net, si coincidenta(mare) a fost ca am cumparat fara sa stiu de la Candyy. P.S. Multumesc pt display, e impecabil. Salutaree!! Quote Share this post Link to post
BlueKing 30 Posted October 10, 2011 Aaaaaaaa, pai asa ziceti!Pai in cazul asta inseamna ca nu o voi mai intalni eu la Tineretului!Vedeti voi cum vin de se leaga lucrurile! Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted October 10, 2011 Sa vezi cum m-am prins e el... Cand l-am intrebat ce user are a zis sirneo si pe urma s-a corectat.Mi s-a aprins beculetul si m-am uitat mai cu atentie la fata lui... Si da, de la 1 septembrie nu mai sunt la Tineretului. Sa vezi ce de Hyundai-uri suntpe aici pe la Unirea Quote Share this post Link to post
Acc3nt 3 Posted February 7, 2012 Atunci sa postez si eu p'aiciIntalnit Alex_NTZ in Real (AFI Cotroceni)Salutam si pe aceasta cale Quote Share this post Link to post