catalin4u24 0 Posted October 6, 2011 (edited) Edited October 6, 2011 by catalin4u24 Quote Share this post Link to post
gabriel2009 0 Posted February 13, 2012 multumim pentru prezentare, poate ceva in mers ar fi util!Oricum se doreste a fi o masina super tip sport!Foarte ispititoare! Quote Share this post Link to post
woulfy1 0 Posted February 15, 2012 Foarte aratoasa masina atat la exterior cat si la interior.Am avut ocazia sa o vad la sab-ul de anul trecut. Pacat de pret... Quote Share this post Link to post
gabriel2009 0 Posted March 13, 2012 Acum ca s-a incheiat si salonul auto de la Geneva ramane sa ne decidem ce cumparam!In categoria Hyundai este tentanta si varianta i30 sedan, insa "nu scapa" nici Veloster Turbo, 185CP! Probabil preturile nu vor depasi modelele anterioare! Prea mare concurenta! Quote Share this post Link to post
Hohaele 7 Posted June 29, 2014 Un constantean e proprietaru veloster-ului verde.Il invitam sa intre pe forum sa ne prezinte bolidu. La multi kilometri.E primul veloster care il vad live si mi se pare o masina eleganta si diferita fata de celelalte coupe-uri. Quote Share this post Link to post
kataleeen 0 Posted June 29, 2014 Am vazut aceeasi masina si in Ploiesti.Chiar arata foarte bine ,iar culoarea o scoate mult in evidenta. Quote Share this post Link to post
Hohaele 7 Posted June 30, 2014 Am vazut-o azi din nou in cartier,in trafic.Soferul era o domnita blonda. Quote Share this post Link to post
cupeist 27 Posted June 30, 2014 Soferul era o domnita?Doamne iarta-ma, nu soferita? Quote Share this post Link to post
Hohaele 7 Posted July 1, 2014 Am formulat asa in spirit de gluma,speram sa vad un domn la volan,care sa ne impartaseasca impresii despre bolid.Mai putine blonde stiu ce se ascunde sub capota masini care o conduc.Spor. Quote Share this post Link to post
cupeist 27 Posted July 1, 2014 Ok, si eu tot asa, nu vreau sa o iei ca pe o corectura gramaticala! Quote Share this post Link to post
torvalds 31 Posted August 18, 2014 am vazut si eu una prin oras azi, suspensie semi independenta pe spate 1 Quote Share this post Link to post