james kilowatt 584 Posted July 17, 2011 M-ar interesa o scurta excursie in Delta, poate in septembrie. 2-3 zile, cu plimbat cu barca, facut baie, si macat peste mult si bun A fost cineva recent? Unde? Cum se ajunge? Unde se poate sta in conditii decente? Unde se poate manca un peste abia prins? Caut orice fel de informatii, sau experiente, fie ele placute sau nu. Quote Share this post Link to post
emil_251 0 Posted July 18, 2011 Daca te intereseaza.....DUNAVATUL este un tinut uitat de timp Traseu....Bucuresti....Tulcea.....Nufaru....Mahmudia.....Dunavatul de Jos De la Tulcea.....spre Dunavatul de Jos.....soseaua este asfaltata in totalitate Succes, daca te vei duce.....si astept comentarii....... Quote Share this post Link to post
james kilowatt 584 Posted July 18, 2011 (edited) N-o sa plec din bucuresti, ci din Galati. Si nici nu tin musai sa merg cu masina, nu m*ar deranja nici sa merg cu vaporul. Inainte exista, acum habar n-am...Oricum, daca reusesc sa ajung, va tine la curent Edited July 18, 2011 by james kilowatt Quote Share this post Link to post
KAO 1 Posted July 18, 2011 Eu am fost la sfarsitul saptamanii trecute la o pensiune in Maliuc - Nada Apelor(o gasesti pe net, daca vrei sa vezi poze). Cazarea e mai mult decat ok, iar mancarea e bestiala. Am mers pana la Tulcea cu masina si de acolo ne-au preluat cei de la pensiune cu o barca cu motor. A fost super tare, singurul regret a fost ca am stat doar 3 zile:-). Quote Share this post Link to post
Acc3nt 3 Posted July 18, 2011 Ai putea merge cu masina pana la Murghiol si acolo sa inchiriezi o barca sau sa te repezi pana la Cormoranul Quote Share this post Link to post
james kilowatt 584 Posted July 20, 2012 Are cineva idee cum se poate ajunge din Tulcea sau din Murghiol in Sf. Gheorghe? Siteul navromului e destul de muci.... Quote Share this post Link to post