Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania
Leonidas

Facem si noi o nationala totusi?

Locatie  

54 members have voted

 1. 1. Unde ar trebui sa se tina nationala astfel incat sa participe cat mai multa lume?

  • Bucuresti
  • Ploiesti
  • Brasov
  • Sibiu
  • Pitesti
   0
  • Rm. Valcea
  • Bacau
  • Tg. Mures
   0
  • Alta locatie
  • In strainatate (ex. Bulgaria)
   0


Recommended Posts

Pentru ca pana acum am avut numai locale se regionale, ma gandesc ca poate nu am ales inca locatia potrivita pentru ca macar una din intalniri sa devina nationala.

 

Ma gandesc ca poate oameni ca cei din Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Targoviste, Buzau, etc. care nu prea au dat pe la regionale, se simt un pic cam rupti de restul grupului sau nu prea cunosc atmosfera de aici din Sud si poate ar trebui sa facem un minim efort la un moment dat incat sa ne vedem si cu ei la fata.

 

L.E. Jesus!!! Care ati sarit fratilor 3 guest la ora asta? Si de-abia am postat :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai bine ar fi undeva in centrul tarii. Daca la Brasov s-a mai facut, haideti sa ne vedem la Sibiu sau in inprejurimi.

Zona e destul de frumoasa si nici nu ar mai fi motiv de discutii legate de distanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vad aceasta actiune ca una singulara, ci repetitiva, motiv pentru care vad acest tip de intalniri nu tinandu-se anual in aceeasi localtate, ci mai mult ca un fel de tur al tarii - iar daca este sa includem si strainatatea, cu atat mai mult, tur al regiunii. Din acest punct de vedere, nu imi pot exprima votul tinand cont de optiuniile deja prezente, nefiind insa nicio pierdere. Daca tot se vorbeste (si s-a tot vorbit) de Sibiu, atunci toate bune si frumoase, sa se poneasca de undeva, urmand ca anual sa schimbam "locatia" atat pentru a satisface cerintele cluburilor locale, cat si pentru a promova ideea de "unitate in cuget si simtiri".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ori unde ar fi vreau si eu sa stiu si sa fim in nr cat mai multi trebuie fixat din timp pt cei care trebuie sa isi ia un mic cocediu de la locul de munca !!!exclus eu ca nu am sef!!sunt un fericit!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie in centrul tarii ca sa cream conditii egale pentru toti colegii din tara.

Inseamna insa eforturi mari din partea organizatorilor. Stiu asta de la colegul @spdblue care a organizat la Brasov cea mai lunga coloana KIA, consemnata in Guinness Book. Pana la urma parte din reusita intalnirii celor de la KIA a fost si o consecinta a succesului fara precedent al unui model Kia, vorbesc aici de Ceed's.

Eu unul m-as bucura sincer daca am organiza cea mai grozava intalnire a noastra, una nationala. Principala problema o reprezinta insa criza economica, motiv pentru care nu prea sunt doritori in a organiza un astfel de eveniment. Nu mai spun ca intr-un fel strangi si gestionezi laolalta 20 de masini si in altul 100, de aici si multitudinea de probleme ;)

 

Totus, plecand de la vorba unui coleg de forum, @torvalds, cum ca parcul masinilor noi din Romania este cel al anilor 2007-2008, cand inca nu era criza, avem un motiv in plus ca sa organizam o nationala cat inca ne mai merg harburile masinile, care au deja o oarecare etate ;))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reiau ideile expuse de mine intr-un topic mai vechi: pentru inceput o astfel de intilnire ar trebui sa se faca undeva in mijlocul tarii, ca sa nu existe comentarii ca sint favorizati unii sau altii. Spre exemplu, se poate organiza o intilnire la Bucuresti, dar ma indoiesc ca cineva din Baia Mare ar face 1000+ km pentru asta. Personal inclin catre locatii din centrul tarii: BV, SB, HR, CV, MS, etc. Nu sint fan-ul intilnirilor nationale desfasurate in strainatate (intre altele si din motive de costuri).

Dupa ce se incheaga o comunitate (nu in spatiul virtual), intilnirile se pot organiza si in locatii mai periferice. Vorbesc din experienta, ca membru si in alte cluburi mono-marca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu sunt de aceeasi parere. Sibiul mi se pare o locatie excelenta. Putem face eventual o intalnire pe toata perioada weekendului cuplata cu intalnirea de la Brasov. Daca tot ne punem la drum, barem sa stim o treaba. Nu doar sa batem drumul pana la Brasov si inapoi acasa. Mergeam la Brasov de vineri seara sau sambata dimineata, si in functie de cum se termina sambata cu Brasovul, plecam spre Sibiu in coloana, ne stabilim pe undeva, facem o sezatoare pana noaptea tarziu unde sa putem bea si noi o bere linistiti ca oamenii, iar duminica pe la pranz sa plece fiecare pe la casile lor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...