torvalds 32 Posted June 2, 2009 Salut, Postez aceste poze dintr-un articol, la rugămintea lui Mario Quote Share this post Link to post
Vertigo 1 Posted June 2, 2009 Mda... oricate generatii de simboale or sa scoata frantzujii tot nu bat Accent-ul. Quote Share this post Link to post
Stikri 3 Posted June 3, 2009 (edited) A cui, a daciei berline? Edited June 3, 2009 by Stikri Quote Share this post Link to post
speedo 1 Posted June 3, 2009 nu, al accentului. sta cel mai prost dintre cei 3 concurenti. Vizitati forumurile fiecarei marci ca sa va convingeti Quote Share this post Link to post
Stikri 3 Posted June 3, 2009 Poate ne faci tu un scurt rezumat pentru cei care n-avem timp sa vizitam toate forumurile! Quote Share this post Link to post
6TTK 2 Posted July 6, 2010 Accent-ul e cel mai bun dintre cele trei masini prezentate...spun pe incercate, nu ca si speedy gonzales din auzite. Quote Share this post Link to post
Vertigo 1 Posted July 6, 2010 pana vorbim de fiabilitate Maximuse tata, iarasi tu? N-ai obosit inca? Quote Share this post Link to post
speedo 1 Posted August 1, 2010 habar nu am cine e nenea ala, dar imi sustin afirmatiile. Accentul sta ff prost la fiabilitate. E suficient sa te uiti pe aici pe ariile dedicate accentului, ca sa te convingi de asta Quote Share this post Link to post
Ilie_v 1 Posted August 1, 2010 habar nu am cine e nenea ala, dar imi sustin afirmatiile. Accentul sta ff prost la fiabilitate. E suficient sa te uiti pe aici pe ariile dedicate accentului, ca sa te convingi de asta Mr. SPEEDO - urmeaza sa ne impartasesti mai exact din experientelei Mariei Voastre despre masinile noastre, urmand sa confirmam sau nu daca ni s-a intamplat si noua... Parol ca raspundez! Quote Share this post Link to post
Vertigo 1 Posted August 1, 2010 Daca presupun ca nu esti tu ala, atunci cu siguranta devii unu. Ia-ti si tu o masina sa ai de ce vorbi, nu te baga in seama cu masinile altora. Sau baga impresii despre dacia. Oricum vorbesti in necunostinta de cauza si nu cred ca poti sa te abtii. Dar fabula cu vulpea si strugurii o stii? Quote Share this post Link to post
marius.zadara 174 Posted August 2, 2010 Nu stiu din ce an este articolul, dar la varianta 1.4 stiam ca la toate variantele pe benzina computerul de bord este prezent. Numai la diesel se pune problema, existand chiar o exceptie care intareste regula. In privinta spatiului pentru picioare, nu cred ca este corecta observatia deoarece am dus oameni de 120 kg la si 1.80 si nu au avut nicio problema. Conteaza insa foarte mult modul de reglaj al scaunului soferului, in special al spatarului, reglaj care este influentat de profilul scaunului in ansamblu, diferit la modelele testului. Si ultima observatie: motor inghesuit la benzina? Dupa 3 ani de condus diesel, mi se pare asa de aerisit cel pe benzina incat cred ca ceva ii lipseste, parca nu e complet. Nu cred ca observatia este corecta, insemnand atunci ca motorul diesel este inlocuit la fiecare revizie din lipsa spatiului de lucru. Quote Share this post Link to post