Tiny 0 Posted February 13, 2009 S-a rezolvat problema. Sunteti bineveniti pe forumul nostru. Quote Share this post Link to post
torvalds 26 Posted February 13, 2009 bine ai venit, mai ales ca ai logo cu metallica Quote Share this post Link to post
Dannyboy 1 Posted February 13, 2009 pe forumul Kia ati lansat o idee (foarte buna) de a va confectiona stegulete. Deoarece e greu sa atasez poze pe ClubKia, voi posta aici. Quote Share this post Link to post
Bonzai2 0 Posted February 13, 2009 E chiar faina ideea. Scoate in evidenta coloana. Aici sa inteleg ca sunteti la vreo intalnire nationala?in parcare la Euro Mall Pitesti? Quote Share this post Link to post
Dannyboy 1 Posted February 13, 2009 ce ochi ai! Acolo e, dar sa numesti asta Intalnire Nationala..... Atunci am avut o iesire la Moeciu si eram doar din Bucuresti Quote Share this post Link to post
XMihai 10 Posted February 13, 2009 (edited) Sa nu uitam de DJ si MH putini dar hotarati Edited February 13, 2009 by XMihai Quote Share this post Link to post
Dannyboy 1 Posted February 13, 2009 Asa e Mihaita, dar noi v-am adoptat! Quote Share this post Link to post
shpid3r 0 Posted February 13, 2009 arata bine Prima oara am crezut ca sunt montate pe antena, ceea ce ar fi fost interesant Oricum ar fi, o sa atragem ceva priviri pe drum incolo... Quote Share this post Link to post
alpinad 0 Posted February 15, 2009 am vazut steguletele...geniale!mai ales ideea lui @dannyboy cu steguletul pe filet Quote Share this post Link to post
tavione 0 Posted February 17, 2009 E chiar faina ideea. Scoate in evidenta coloana. Aici sa inteleg ca sunteti la vreo intalnire nationala?in parcare la Euro Mall Pitesti? bun avatar ........ master of puppets Quote Share this post Link to post
spdblue 31 Posted February 17, 2009 (edited) Bun gasit. Intr-un final iata ca pot sa ma alatur comunitatii voastre. Super. Sa speram ca intr-o zi vom face o intalnire comuna si in provincie. Extrem de ingenioasa pagina voastra de forum. Un aspect placut, pe langa aspect este si extrem de facila. Felicitari.Daca veniti in perioada 20-22.02.2009 la intalnire nu ne ocoliti. Pe curand. Drum bun si numai bine. Edited February 17, 2009 by spdblue Quote Share this post Link to post
torvalds 26 Posted February 17, 2009 Uite unu' din Brasov !!! Am suporti de numere cu hyundaiclub, daca ma vezi prin oras da un semn Quote Share this post Link to post
spdblue 31 Posted February 17, 2009 oki doki @torvalds. In Brasov comunitatea Kia este inimoasa, eterogena si de viata. Ne poti recunoaste dupa sticker-ul cu numele forumului pe care activam. Drum bun si numai bine. Quote Share this post Link to post
Bog54 0 Posted February 18, 2009 Nu veniti si voi la Ploiesti pe 7 Martie? Quote Share this post Link to post
Mios 13 Posted February 25, 2009 Corect....sa vina si posesorii de KIA. Fostii mei colegi conducatori de KIA, dat fiind faptul ca am avut si un KIA Cee'd SW City, dar pe care l-am vandut recent... Deci dragi posesori de KIA, va asteptam sambata pe 7 martie la Ploiesti, in curtea Hipodromului Bafta multa! Quote Share this post Link to post
tavione 0 Posted March 1, 2009 (edited) aseara am vazut o kia cee'd cu sticker "club kia.ro" in craiova in fata barului/clubului moments (avea numere de bucureti, nu stiu daca de leasing, si era rosie )...... Edited March 1, 2009 by tavione Quote Share this post Link to post
Bog54 0 Posted March 12, 2009 La intalnirea pe care o aveti Duminica in Pta. Constitutiei, primiti musafiri ? La ce ora va intalniti ? Quote Share this post Link to post
alpinad 0 Posted March 12, 2009 intalnirea ,de fapt,e in prima sambata din luna-Piata Constitutiei....ora se stabileste cam cu o saptamana inaintela orice intalnire clubKIA sunt bineveniti toti membrii hundaiclub![daca vor sa vina toti ]PRIETENII STIU DE CE! Quote Share this post Link to post
Dannyboy 1 Posted March 20, 2009 acum pot sa zic oficial: LA MULTI ANI ALPINAD! Quote Share this post Link to post
alpinad 0 Posted March 20, 2009 sar'na dannyboy!un adevarat prieten!.....si complice clubKIA.ro... PRIETENII STIU DE CE!! Quote Share this post Link to post
flomar 45 Posted March 28, 2009 Felicitari pentru initiativa voastra de a va intalni in numar record, eveniment de care am aflat abia acum cateva zile de pe www.autoforumtv.ro. Sincer imi pare rau ca nu am putut trai pe viu un astfel de eveniment, mai ales ca... s-a intamplat la mine acasa. Sper macar ca parte din cele 20 de taxiuri Kia Ceed din Brasov sa fi pus si ele umarul, fiind prezente la eveniment . Quote Share this post Link to post
alpinad 0 Posted March 29, 2009 Felicitari pentru initiativa voastra de a va intalni in numar record, eveniment de care am aflat abia acum cateva zile de pe www.autoforumtv.ro. Sincer imi pare rau ca nu am putut trai pe viu un astfel de eveniment, mai ales ca... s-a intamplat la mine acasa. Sper macar ca parte din cele 20 de taxiuri Kia Ceed din Brasov sa fi pus si ele umarul, fiind prezente la eveniment . treceau taxiurile pe langa noi.....iar taximestristii "beleau" niste ochi oricum a fost ceva greu de descris in cuvinte,referitor la atmosfera din coloana....si implicit si de dupa! Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted March 29, 2009 Sambata am fost intr-o comuna din Jud. Calarasi, la o actiune de voluntariat (plantat copaci), proiect organizat de un ONG.Ia uitati ce am vazut acolo Quote Share this post Link to post