dan_paul 1 Posted August 29, 2008 Hyundai a ales Salonul Auto de la Moscova pentru a dezvalui versiunea europeana a SUV-ului Veracruz. Pentru piata europeana si cea rusa, noul SUV al constructorului coreean va primi denumirea de iX55. Dupa cum se poate vedea si in fotografii, nu sunt schimbari la partea de design fata de versiunea americana. Totusi, Hyundai a anuntat ca modelul european va beneficia de o suspensie revizuita. Detaliile sunt infime la acest moment, insa se stie ca iX55 va beneficia pe pietele din Europa si Rusia de un nou motor V6 turbodiesel care dezvolta 240 cai putere. Noul SUV va fi disponibil la vanzare la sfarsitul acestui an. [attachment=5063:hyundai_ix55.jpg] Quote Share this post Link to post
andrei_r 2 Posted August 29, 2008 (edited) Sexi, imi place! La interior sunt curios cum va arata... Edited August 29, 2008 by andrei_r Quote Share this post Link to post
C.R.D.I 1 Posted August 31, 2008 Seamana perfect cu Subaru Tribeca. In rest frumoasa ! Quote Share this post Link to post
Cristist50 185 Posted August 31, 2008 Sincer mie nu mi se pare. Ca e SUV da, dar in rest ... Quote Share this post Link to post
Radu 0 Posted October 11, 2008 Salut, E timpul sa-i faceti subtopic pe forum, azi am vazut primul IX55 in Bucuresti cu numar de inamtriculare, ceva cu BXXNEZ. Placutele de numere erau tot de la Hyundai Romania. N-arata extraordinar, parca e mai frumoasa Santa Fe. Quote Share this post Link to post
BlueKing 30 Posted December 4, 2008 A bagat IX 55 in Expozitiei! Live:Frumos din spate, ciudatel din fata, chiar uratel.Interior cu plastice care suna a plastic ieftin si casant ( eu ultima data am mers cu un XC 90 )Lasand la o parte calitatea materialelor, arata foarte bine la interior. Altceva? Fugiti sa vedeti! Quote Share this post Link to post
andrei_r 2 Posted December 4, 2008 Nu e Veracruz ala care ii face reclama la TV? Sau n-au mai avut bani sa schimbe reclama, si el se vinde sub ix55? Quote Share this post Link to post
Bog54 0 Posted February 19, 2009 (edited) ix55 care de fapt la noi este Veracruz http://www.hyundai.fr/pages/pdf/catalogue_ix55_0811.pdf Edited February 19, 2009 by Bog54 Quote Share this post Link to post
iflorin 31 Posted February 19, 2009 Frumoase! Nu gluma!!!Rusoaicele!! da ce credeati?? Quote Share this post Link to post
Bog54 0 Posted February 19, 2009 Florine, Florine... Ia tu rusoaicele si lasa-mi mie masina. Quote Share this post Link to post