danyel_pif 1 Posted December 7, 2011 elantra ca ix20 a mai fost la teste dar sunt bune pentru cei care au ratat intalnirea de 5 ani Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted December 7, 2011 Subscriu - Elantra.Deci sa inteleg ca participa si Mecca? Quote Share this post Link to post
CrudeS 0 Posted December 8, 2011 Sotia este incantata de iesire (la aer curat) asa ca ma bag si eu.Parcarea Ikea este cam mare, se poate mai explicit? Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted December 8, 2011 Sotia este incantata de iesire (la aer curat) asa ca ma bag si eu.Parcarea Ikea este cam mare, se poate mai explicit? Cum intri, in dreapta (nu in fata). N-ai cum sa ratezi grupul. 1. Candyy - B2. Leonidas - PH3. danyel_pif - B4. iova - B5. walker_2u - B6. Yannlepantrec - IL/CT7. SNK - B8. rzvconnect - PH9. tibi03 - B10. walker_2u 11. Aztec - B12. CrudeS - B13. Mios - PH14. mironas - B15. Maxirazvan - B Quote Share this post Link to post
picasso 0 Posted December 8, 2011 Salut sunt din Buzau. Daca i-au banii vineri seara pe 9 as veni cu mare drag. PrimiTi sau nu primiti? Quote Share this post Link to post
iustin1789 0 Posted December 8, 2011 Mai luati in calcul 3 persoane: Departamentul vanzari Mecca Plast + ix20 si vedeta Elantra Quote Share this post Link to post
mihai_e 4 Posted December 8, 2011 1. Candyy - B2. Leonidas - PH3. danyel_pif - B4. iova - B5. walker_2u - B6. Yannlepantrec - IL/CT7. SNK - B8. rzvconnect - PH9. tibi03 - B10. walker_2u 11. Aztec - B12. CrudeS - B13. Mios - PH14. mironas - B15. Maxirazvan - B16. mihai_e - PH Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted December 8, 2011 Mai luati in calcul 3 persoane: Departamentul vanzari Mecca Plast + ix20 si vedeta Elantra Pe cine ne aduci? Daca e pe alese, votez pt. Sergiu Acum am vazut - ne aduci doar "vanzatori" 1. Candyy - B2. Leonidas - PH3. danyel_pif - B4. iova - B5. walker_2u - B6. Yannlepantrec - IL/CT7. SNK - B8. rzvconnect - PH9. tibi03 - B10. walker_2u 11. Aztec - B12. CrudeS - B13. Mios - PH14. mironas - B15. Maxirazvan - B16. mihai_e - PH17. Mecca Plast (iustin1789 + 2 pers. + New Elantra + ix20) - PH-----Nu stiu sigur daca vin1. body - PH2. Picasso - BZ3. buggy - B4. catalinsuga - PH (proaspat tatic)5. GeorgePGL - B6. fratele lui Ingi - B7. laura.kerekes - B8. sonata4ever - B9. DMD10. Cosmin_lik - B Quote Share this post Link to post
tibi03 0 Posted December 9, 2011 Pentru cei care pleaca din Bucuresti ora 10:00 parcare IKEA ?? Quote Share this post Link to post
nightwish 0 Posted December 9, 2011 Paule..inainte de a intra pe poarta restauranului sa le faci instructajul cu "bacsisul" ca mai era o data sa punem mana de la mana la consumatie si sa iesim pe datorie.Criza asta ce face din om , bat-o vina!! Quote Share this post Link to post
tibi03 0 Posted December 9, 2011 (edited) stai linistit ca baietii de acolo sunt de treaba si ne-au ajutat cu tortul ... si-au dat seama ca nu se poate manca tot si au zis sa ne ajute Edited December 9, 2011 by tibi03 Quote Share this post Link to post
Aztec 3 Posted December 9, 2011 Eu nu mai pot merge! Distractie placuta! Quote Share this post Link to post
Yannlepantrec 12 Posted December 9, 2011 Eu ce sa mai zic ca vin din Slobozia.Daca eu pot ajunge poti si tu sa te trezesti cu juma' de ora mai devreme! Quote Share this post Link to post
danyel_pif 1 Posted December 9, 2011 imi pare sincer rau aztec,dar las ca ne revansam la polivalenta saptamana viitoare Quote Share this post Link to post
danyel_pif 1 Posted December 10, 2011 mda,se pare ca si eu ma tai dupa lista ramane sa ne vedem sambata viitoare la polivalenta cine apare Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted December 10, 2011 Pif, daca lipsesti... vezi tu! Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted December 10, 2011 Fuse, fuse si se duse. Am avut asa:1. Candyy - B (in i30-ul lui SNK)2. Leonidas - PH (Accent)3. Yannlepantrec - IL/CT (Accent)4. SNK - B (i30)5. rzvconnect - PH (Accent)6. tibi03 - B + inca 3 sau 4 prieteni (i30)7. CrudeS - B cu familia (New Elantra)8. Mios - PH (Accent)9. mironas - B (Land Cruiser)10. Maxirazvan - B (dubita)11. mihai_e - PH (Accent)12. body - PH (New Elantra)13. Picasso - BZ (Tucson)14. bradone - B (in i30-ul lui SNK) Nici nu vreau sa mai comentez despre cei ce s-au sucit pe ultima suta de metri. Dezamagitor Ne vedem pe 17 martie la intalnirea de primavara, in aceeasi locatie. Quote Share this post Link to post
rzvconnect 3 Posted December 10, 2011 (edited) Frumos, mai ales ca CHP-ul a fost in prin plan Felicitari pentru organizare domnu Paul Edited December 10, 2011 by rzvconnect Quote Share this post Link to post
tibi03 0 Posted December 20, 2011 A fost frumos , trebuiau sa fie si niste teste cu elantra ... dar nu au mai aparut. Probabil din cauza numarului mic de participanti. Quote Share this post Link to post