Mad_Bear 0 Posted February 24, 2011 De Tratoria era vorba. Am stat acolo 15 ani dar nu mai stiam numele strazii. Quote Share this post Link to post
iustin1789 0 Posted February 24, 2011 La Trattoria parcarea are 2-3 locuri.E parcare vis-a-vis, la blocuri, dar aia e ocupata cu masinile locatarilor.Parcare mai mare e la DaVinci, la km. 6 Quote Share this post Link to post
Mad_Bear 0 Posted February 24, 2011 Daca parcarea de la Tratoria e mica inseamna ca nu ai cautat sa parchezi in Bucuesti la 12 noaptea.In alta ordine de idei nu am nimic de obiectat la DaVinci Quote Share this post Link to post
walker_2u 0 Posted February 25, 2011 Treceti-ma si pe mine pe listaE prima data cand ma intalnesc cu voi..dar sa fie cu noroc;)Pana la urma la ce ora ?si unde? Quote Share this post Link to post
nessum 0 Posted February 25, 2011 (edited) Da Vinci are parcarea la fel de mica . Mancarea este putina si la preturi exagerate! Va propun Tratoria de pe Cameliei. Portiile sunt mari si gustoase! Mmmm... Recomand scarita de porc, ciolanul de porc sau muschiuletul de oaie la cuptor in vin rosu si multe altele... Preturile decente si suntem in oras! Dupa multiple incercari am esuat aici dar nu regret!!! Edited February 25, 2011 by nessum Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted February 25, 2011 Deci sambata, pe 5 martie, de la ora 11, la Trattoria Toscana, pe Cameliei?E toata lumea de acord? Quote Share this post Link to post
Mad_Bear 0 Posted February 26, 2011 Ok, desi nu o sa pot sta prea mult, locatia e ok. Quote Share this post Link to post
catalinsuga 2 Posted February 27, 2011 (edited) Prezent cu sotioara.Cel mai probabil ajung pe la si 10, sper ca nu va supar. Edited February 27, 2011 by catalinsuga Quote Share this post Link to post
nessum 0 Posted March 1, 2011 Prezent cu sotioara.Cel mai probabil ajung pe la si 10, sper ca nu va supar. Localul se deschide la 10.30. Quote Share this post Link to post
catalinsuga 2 Posted March 1, 2011 11 si 10 / si 15 am vrut sa spun, Quote Share this post Link to post
iustin1789 0 Posted March 2, 2011 Sa inteleg ca ramane sambata la 11. Eu zic sa facem o lista finala sa vedem cati ne adunam Quote Share this post Link to post
catalinsuga 2 Posted March 3, 2011 @iustin1789 aprob pozitiv. iustin1789 catalinsuga Este OK asa? Hai baieti: Leonidas, nessum, Mad_Bear, apollo, walker_2u si nu numai, ce spuneti? Quote Share this post Link to post
Mad_Bear 0 Posted March 3, 2011 Ok si eu iustin1789catalinsugaMad_Bear Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted March 4, 2011 Lista era deja facuta Lista deja anunatata:1. iustin17892. Mad_Bear3. Leonidas4. Catalinsuga5. apollo6. ... Am pus si pe grupul de pe FB intalnirea. Quote Share this post Link to post
catalinsuga 2 Posted March 4, 2011 Corect, era, dar schimbandu-se locatia m-am gandit ca nu cumva sa se simta careva constrans.Eu pledez pentru buna intelegere si pace . Quote Share this post Link to post
Mad_Bear 0 Posted March 4, 2011 Presupun ca avem oameni de onoare si daca s-au anuntat vinDaca nu vin , la nationala le luam stergatoarele Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted March 4, 2011 Da, da ... si s-ar putea sa vina si din cei care nu s-au anuntat.Uite, Candyy de exemplu, care tot da tarcoale topicului Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted March 4, 2011 Da da da , dau tarcoale, si ce? Pandesc momentul cel mai potrivit sa-mi fac aparitia. Stiti voi, cu incetinitorul ca in filme Pana una-alta sa vedem intai bugetul si pe urma vedem daca vin Ploiesti, la nationala. Tind totusi sa cred ca ne vedem si pe 19, dar nu promit nimic. Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted March 5, 2011 1. iustin17892. Mad_Bear3. Leonidas4. Catalinsuga5. apollo6. Mios dar el are nevoie de 2 scaune ca nu incape pe unul singur Quote Share this post Link to post
Leonidas 1 Posted March 5, 2011 10 oameni azi la locala de la Ploiesti, inclusiv reprezentanti de la unul din cei doi dealeri locali. Intalnirea a durat mai mult decat cea de la Polivalenta Quote Share this post Link to post
BlueKing 30 Posted March 5, 2011 Da' de unde stii tu, mai?Eu si acum sunt la Polivalenta! Quote Share this post Link to post