Purice30 0 Posted July 14, 2021 Salut.Am de curand o Hyundai I30 si am o intrebare...stiu ca o sa sune aiurea dar....unde are becul de benzina?Cand ramai pe "rosu"... Multumesc Quote Share this post Link to post
Dannyboy 14 Posted August 17, 2021 Zi-ne si noua macar anul fabricatiei, daca nu si modelul. Ti-as zice sa citesti manualul, dar mi-e teama... Quote Share this post Link to post
umbro 2 Posted January 11 Becul e in bord...unde presupun ca e la toate sau 99% din masini. Mai exact, se afla pe ceasul din dreapta si arata ca o pompa de alimentare galbena (asta daca ai i30 2009 cum scrie la profil). Quote Share this post Link to post
Dannyboy 14 Posted January 11 1 hour ago, umbro said: Becul e in bord...unde presupun ca e la toate sau 99% din masini. Mai exact, se afla pe ceasul din dreapta si arata ca o pompa de alimentare galbena (asta daca ai i30 2009 cum scrie la profil). Superb! Ai văzut cumva data postării? Eu bănuiesc că nici nu mai are mașina... Quote Share this post Link to post