Jump to content
Sign in to follow this  
marius.zadara

DIY - Inlocuire bielete anti-ruliu

Recommended Posts

Prea frumos ai prezentat operatiile. Daca stiam ca e asa de simplu mi le shimbam si eu singur. Mi-a placut ca ai pus accent si pe reciclare, aspect la care eu nu ma-s fi gandit. Eu adun fierataniile si le dau tiganilor (la mine nu sunt rromi, ei isi zic tigani), cand vin si-mi striga la poarta daca nu am fier vechi. Oricum Accentul e o masina usor de intretinul, mai ales ca avem o gramada de tutoriale pentru ea.

Share this post


Link to post

Multumesc pentru aprecieri! :cheers:

Desi pare simplu, pot apare complicatii, precum o piulita blocata - mi s-a intamplat pe partea cealalta decat cea prezentata in tutorial. Plus ca sincer a durat ceva pana sa ma prind cum se poate scoate bieleta din momentul in care am scos piulitele. Daca la prima inlocuire a durat peste 1h datorita piulitei blocate, la cea de-a doua - prezentata in tutorial - nu a durat mai mult de 30 minute, cu tot cu poze :) Asa ca da, este usor de intretinut, dar intotdeauna pot apare surprize.

Intr-un fel cred ca si colectorii ambulanti de fier vechi pot fi numiti centre de reciclare, nu? Ori le topesc, ori le vand mai departe, treaba lor, ideea era de a nu fi refolosite. 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...