FanHyundai76 0 Posted March 27 (edited) Salut! Din păcate zilele acestea am avut ghinion și o piatra mi-a spart parbrizul la mașina (Kona 2020). Am găsit câteva oferte de la PILKINGTON (1500 ron) care par mai avantajoase decât în reprezentanta (2700 ron). Știe cineva dacă se pierde garanția mașinii în cazul în care montez parbrizul la un centru de parbrize PILKINGTON? Edited March 27 by FanHyundai76 Quote Share this post Link to post
ida01ro 37 Posted March 28 (edited) Teoretic nu ar trebui. Practic, nu stiu daca camera masinii nu trebuie recalibrata privind pozitionarea ei fata de noul parbriz, ref la functionarea AEB (Autonomous Emergency Braking), LKAS (Sistem de avertizare/asistenta la schimbarea benzii de circulatie), etc. Asta nu inseamna si ca cei de la reprezentanta ar avea cu ce sau stiu sa le verifice !! La intrebarea mea, reprezentanta a raspuns ca astea nu se verifica niciodata ..... Off topic: motorul 1.0 de la Kona nevestei consuma mai mult decat cel de 1.4 de la I30 :( . Mda, o sa ziceti de Cx.... Edited March 28 by ida01ro 1 Quote Share this post Link to post
Cristist50 158 Posted March 28 Care este raportul putere/greutate? Ambele motoare sunt turbo? Cx-ul la viteze mici nu are asa multa importanta. Quote Share this post Link to post