alexutorres 1 Posted October 3, 2020 (edited) Am un Huawei fara servicii Google. Deci fara G app si Android auto. Nu pot folosi sist navi. Aveți vreo soluție. Am incercat muuuuuuullllttteeee metode de install google play store... Nimic. Nu funcționează G app si nici AA. Restul app mai merg dar nu ma interesează acelea. Edited October 3, 2020 by alexutorres Quote Share this post Link to post
dvoncu 378 Posted October 3, 2020 Exista o solutie foarte simpla, cumpara alt telefon. Quote Share this post Link to post
dvoncu 378 Posted October 3, 2020 Nu merge, e doar un exercitiu tehnic, cind se prinde Google ca e Huawei, iti blocheaza serviciile. Quote Share this post Link to post
alexutorres 1 Posted October 3, 2020 (edited) Dvoncu. Glumezi. L-am luat pt camera si ma usturat la buzunar. Iese din discutie. Vad ca esti informat. Edited October 3, 2020 by alexutorres Quote Share this post Link to post
dvoncu 378 Posted October 3, 2020 Cred ca nu m-am exprimat clar. Ia un junghi cu Android care sa stea tot timpul in masina. Quote Share this post Link to post
james kilowatt 566 Posted October 4, 2020 Cauta unul ușor de root-at. Dacă ai root waze oficial poate fi modificat să-ți arate în continuare radarele fixe și sa ruleze prin AA. Quote Share this post Link to post
alexutorres 1 Posted October 6, 2020 Multumesc pt. sfaturi. Dar am incercat multe. Daca tel are google no problem. Quote Share this post Link to post
Chevy 96 Posted October 6, 2020 (edited) Device-urile Huawei nu mai au google din cauza ''razboiului Trump-Huawei& China'' . Solutiile sunt sa pui un root custom pe telefon dar daca nu stii ce faci, ajungi cu el in service , sa tii alt telefon in masina strict ptr problema asta caz in care iti trebuie si cartela sim sau sa iti cumperi alt telefon. Sau, schimbi unitatea multimedia cu una pe android careia ii poti atasa un modem de date si ai pe masina tot ce vrei ( internet, facebook, google, waze, etc). Edited October 6, 2020 by Chevy Quote Share this post Link to post
dvoncu 378 Posted October 6, 2020 (edited) Solutia root custom ca sa fie stabila presupune sa renunti la orice serviciu Google live; solutia cu unitate Android dedicata este si ea dubioasa, eu nu am intalnit pina acum asemenea unitati non OE stabile, fara buguri sau probleme de hardware, plus ca au un cost de care iti schimbi 3 telefoane; un telefon Android SH la 2-300 de lei cu o cartela de 5 Euro pe luna nelimitat este solutia optima economic. Edited October 6, 2020 by dvoncu Quote Share this post Link to post