Jump to content
Moise

Solutii de curatat

Recommended Posts

Salut

 

Va cer parerea in urmatorul caz: acum ~1 saptamana un vecin ma roaga sa mut masina mai in spate ca isi  vopseste gardul . O mut la vreo 12 m, vopseste nenea in cauza si seara, dupa ce termina, o aduc inapoi. Numai ca e plina de mici stropi si exceptand parbrizul unde am curatat cu dizolvant clasic (frecusul naibii si acolo) restul arata de zici ca are bubitze multe si mici. Si asta pentru ca cei doi nenici care au vopsit au folosit un pistol de vopsit de 2 lei si 50 de bani, care a dat doar pe langa...pentru ca pana la urma au vopsit la pensula. 

Acum - sa o vopsesc nu imi vine, ramane solutia de polish. Dar pana acolo vreau s ava intreb daca stiti vreo solutie de curatat astfel de pete - vopsea pe vopsea, ca sa zic asa - dar care sa ma lase fara vopseaua de la masina. 

 

Multumesc,

Share this post


Link to post
52 minutes ago, dvoncu said:

Polish, nu incerca cu alte substante dizolvante, o sa afecteze taria lacului. Nici nu trebuie un polish agresiv, e suficient unul de lustrire. Been there, done that.

Incercam ms de informatii. 

Share this post


Link to post

Vopseaua iese cu un dizolvant. Dai cu el, se iau stropii. Dar si vopseaua ta n-o sa arate prea bine după. Si cu polishul e cu semnul intrebarii. Ala de lustruire o s-o faca sa lucească mai tare. Iar cel abraziv  probabil va amesteca stropii cu vopseaua. Am avut eu din ambele, de la Chemical Guys. Bune, dar cu niste limite. Daca te duci la un vopsitor o sa spuna ca nu ai ce sa-i mai faci. Doar revopsire. E cam complicat...

Deci... incearca cu polish :rolleyes:

Share this post


Link to post

vezi sa nu fie grund... daca e vopsea simpla e mai usor, eu am scapat niste grund pe a mea si tb sa ma gandesc ce naiba ii fac.

Share this post


Link to post
31 minutes ago, Larrry2019 said:

vezi sa nu fie grund... daca e vopsea simpla e mai usor, eu am scapat niste grund pe a mea si tb sa ma gandesc ce naiba ii fac.

E vopsea, ca am verificat, ca la cat e diliu cel care a dat nici nu a dat cu grund. nanacul a vopsit direct pe fier, fara nimic grund, sau cine stie ceva. 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...