Jump to content
Sign in to follow this  
vladbogdan

Probleme Santa Fe III - 2014 -

Recommended Posts

Salut,

Anul trecut am devenit proprietar de Santa Fe III, cumparat din Germania cu vreo 120k km la bord. Intre timp a ajuns pe la 143k km.

Dupa un an de utilizare au aparut niste probeleme:

1. Electrocuplajul 4x4 este defect, masina nu invarte rotile spate. Este problema descrisa aici :

Electrocuplajul in sine costa undeva la 8200 roni la Dab Auto si cu manopera imi da cu virgula. Am vazut ca este cineva la Bacau, @luckylove, care se ocupa de problema asta.

2. Acoperisul este panoramic si cu trapa. Saptamana trecuta am inceput sa am probleme cu trapa, se deschide fara nicio problema, dar la inchis merge un sfert din tura dupa care intampina o problema si se retrage in pozitia deschis total. Am depistat ca problema ar fi undeva pe partea dreapta unde trapa poate fi miscata pe verticala foarte usor, in timp ce in partea stanga nu se misca apropae deloc. Pot sa inchid trapa daca apas in partea din fata sau ridic din spate de ea. A mai avut cineva problema asta cu trapa?

3. La prima cheie masina scoate un sunet ciudat( timp de 1s), ca de metal care se freaca de plastic, nu e deranjant, dar imi e frica sa nu fie ceva la distributie. Din ce am inteles distributia e pe lant si ar trebui sa tina ceva timp. De asemenea se mai aude un fluierat metalic cateodata, probabil vreo fulie.

4. Din pacate masina are manualul in limba germana, as vrea sa il am si eu in RO saun Engleza pentru ca nu stiu ce trebuie sa-i fac cand ii vine vremea reviziei. Daca stiti de unde pot face rost va rog sa ma ajutati.

Per total sunt super multumit de masina, insa sunt si acesti puricei. As aprecia daca m-ati putea ajuta cu vreun sfat, linkuri sau orice altceva.

Multumesc!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...