xenonalbastru 1 Posted May 27, 2020 Buna ziua,stiti cumva daca la Hyundai i10 din 2009,are aceeasi boala ca la i30 sau accent,sa se strice cuplajul ala de plastic dintre motorul electric si coloana? Ca am acel zgomot mirific. Quote Share this post Link to post
Obositu' 42 Posted July 12, 2020 (edited) Scartaie? Edited July 12, 2020 by Obositu' Quote Share this post Link to post
marius.zadara 170 Posted July 15, 2020 Scartait? Hmm, mai degraba ar putea fi busca de teflon. Ai grija insa, nu la toate scartaie, de exemplu eu am ramas fara asistenta in timpul mersului. Quote Share this post Link to post
xenonalbastru 1 Posted August 29, 2020 Salut,nu e ca un scartait,cu masina pe loc daca trag de volan stanga dreapta mai rapid se aude o pacaneala ceva mai jos de blocul de lumini.M-am uitat acolo si am vazut ca motorasul de servo este ca cel de la accent,dar pozitionat pe partea dreapta a coloanei de directie. Quote Share this post Link to post
marius.zadara 170 Posted August 30, 2020 Recomandare: nu mai trage de volan stanga-dreapta stand pe loc. Prietenii stiu de ce ... Quote Share this post Link to post
xenonalbastru 1 Posted October 17, 2020 Si in mers pe denivelari mici,se aude din locul ala pacaneala.De aia am intrebat daca si la i10 are bucsa aia ca la Accent,ca sa o schimb. Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted December 14, 2020 On 8/29/2020 at 2:32 PM, xenonalbastru said: Salut,nu e ca un scartait,cu masina pe loc daca trag de volan stanga dreapta mai rapid se aude o pacaneala ceva mai jos de blocul de lumini.M-am uitat acolo si am vazut ca motorasul de servo este ca cel de la accent,dar pozitionat pe partea dreapta a coloanei de directie. Atunci are aceeasi boala. Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted December 14, 2020 On 10/17/2020 at 12:20 PM, xenonalbastru said: Si in mers pe denivelari mici,se aude din locul ala pacaneala.De aia am intrebat daca si la i10 are bucsa aia ca la Accent,ca sa o schimb. Idem. Quote Share this post Link to post