mi20r 88 Posted May 3, 2020 Oare ne asteapta surpriza sa putem face si in Europa update la navigatie (harti si software) de acasa? Pana acum era doar valabil pentru Coreea. https://update.hyundai.com/EU/EN/Main 1 Quote Share this post Link to post
mav 9 Posted May 4, 2020 Ce bine ar fi! Asteptam sa vedem - multumim de informare! Quote Share this post Link to post
mav 9 Posted November 26, 2020 M-am uitat ieri pe site din nou, am si descarcat executabilul si rulat si inca nu este UE - apar doar restul: USA, Canada, Korea, Australia, Noua Zeelanda - practic UE / Europa e singura pentru care site-ul nu este in picioare. Mai asteptam - ei spuneau "soon" din vara. Quote Share this post Link to post
mi20r 88 Posted November 26, 2020 S-au entuziasmat forumurile din Europa cand a aparut link-ul. La cateva zile dupa ce am postat eu s-a scos Europa din lista. S-or fi sesizat reprezentantele. Quote Share this post Link to post
mav 9 Posted November 27, 2020 (edited) Sau probabil o iau in ordinea vanzarilor. Insa din punctul meu de vedere nu necesita nu stiu ce efort sa adaugi si harta Europei acolo. Parerea mea este ca 1. In Europa pot interveni discutii cu "impartirea" regiunilor si chichite legislative - exemplu: Rusia // CIS o spargi in 2 - Europa si Asia? La fel Turcia sau si Ciprul. 2. Fiecare regiune de harti a intrat treptat - Australia a intrat pe 22 noiembrie. Mai asteptam pentru Europa - va veni si ea, de vreme ce exista site pe Europa insa nu e "activ" in acest moment. Eu stiu de minim 2 fabrici Hyundai in Europa - sunt sigur ca sunt mai multe - deci au intentii serioase vizavi de Europa - ori fara site de update gratuit harti nu prea mai ai ce cauta pe piata - doar tembelii de la TomTom mai incearca sa faca business cu harti platite. Oricum de ieri pana azi au mai intrat Turcia - ca tara / limba, Brazilia, Middle East. Edited November 27, 2020 by mav Quote Share this post Link to post