Jump to content
Sign in to follow this  
Probmi

Figuri la pornire SF 2008

Recommended Posts

Bună ziua! De aproximativ 1 an detin un SF 2008, 2.2 , 4wd. Nu am avut probleme cu ea pana acum cateva zile cand nu a vrut sa mai porneasca si s-a aprins martorul check engin. Am scos borna de la baterie, am desfacut busonul de la rezervor, martorul s-a stins si utilajul a pornit. Ieri am ajuns la doctor, i-a pus testerul si apare eroare la senzorul de pe volanta. Motorul este invartit, pompa de carburant se aude, presiune in rampa este, etc. Schimba senzorul, sterge eroarea si nu a pornit. Dupa incercari repetate o pornim cu spray in bot si ma duc cu bolnavul la alt doctor. Asta pune testerul, o cauta peste tot si nu gaseste nici un fel de eroare. Masina e pornita de 5-6 ori, fara probleme. Dupa ce au discutat intre domniile lor, mecanicii nu au putut sa-mi ofere o explicatie a defectului cu pricina. A mai patit cineva asa ceva? Si daca da, va rog sa-mi spuneti si mie care este cauza si cum ati rezolvat! Va multumesc1

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, eu am patit sa nu porneasca din cauza egr-ului care a ramas blocat pe deschis. Nu am avut nicio eroare in bord, desfacut si curatat egr, merge bine de 6 luni. Merita sa-i faci o clisma :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  O sa incerc si cu clisma egr, daca mai face. Sa fi luat coronavirus, ca am fost la Bucuresti? Multumesc pentru raspuns! Totusi, piticul propriu de la mansarda nu ma lasa in pace.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...