viorel2rusu 9 Posted September 23, 2019 Salutare, Cred ca mi-am pierdut una dintre chei.Stie cineva care e codul OEM al cheii?Solutii de inlocuire? (nu ma intereseaza neaparat sa marga si inchiderea din telecomanda, doar cheia sa fie) Multumesc Quote Share this post Link to post
viorel2rusu 9 Posted September 23, 2019 Daca nu ai nevoie de cheia originala cu telecomanda, cheia se replica la orice atelier serios de chei. Altfel, cu functionalitate full, doar la reprezentanta. Atentie daca ai CASCO, la furt nu despagubeste daca nu arati toate cheile originale ale masinii. Eu pe motivul asta la Tucson am schimbat toti butucii masinii. Dupa care am gasit cheia Dragut pentru CASCO... Oare se poate face schimbarea chei + butuc pe CASCO?... Quote Share this post Link to post
Chevy 115 Posted September 23, 2019 Atentie daca ai CASCO, la furt nu despagubeste daca nu arati toate cheile originale ale masinii. + talon! Quote Share this post Link to post
andreia67 1 Posted May 8 Pot să fac cheie la acest model (2016+) cu cheie originală. Aparatura necesară o am. Andreia Iosif CHEI AUTO Bucureștii Noi Quote Share this post Link to post