Jump to content
teopac12

Schimbare motor sau rectificare arbore

Recommended Posts

Buna ziua! M-a ajuns si pe mine necazul. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Din cauza ca s-a colmatat sorbu de ulei nu s-a facut ungerea corecta la motor. Consecinte: ax cu came uzat, cuzineti biela. Ce mai mare problema este ca s-a sucit un cuzinet si s-a uzat si vibrochenu. Maine aflu mai multe detalii. Astept sa il dea jos sa vada daca se mai poate rectifica. Acum va cer un sfat. Se merita sa fac rectificare plus alte piese sau sa iau alt motor? Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă nu sunt depistate și alte avarii sau uzuri la motor, eu zic să schimbi doar ce este stricat (măcar, la motorul tău cunoști starea în care se afla)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca merita,nu, se merita depinde de tine. Daca ai motorul bun si km putini si nu te costa mult reparatia mergi pe al tau.

 

Daca găsești un motor mai bine întreținut, atunci schimba-l.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maine o sa stiu mai multe detalii despre el. Daca mai are si altfel de uzura. O sa fac atunci o comparatie. Multumesc petru pareri. Mecanicul a spus ca daca se poate rectifica imi da garantie iar pe alt motor nu imi poate da garantie.

Mai vin cu o intrebare. Am vorbit cu cineva care face rectificare. E ok. 250 plus tva. Dar aici apare dilema. El mi-a spus sa verific daca arborele la tucson are cota de reparatie sau are doar stratul de protectie pe el. Rog pe cineva care stie sa ma ajute. Parca nu mai am rabdare pana maine cand vorbesc cu mecanicu. Azi nu este. Probleme personale si nu vreau sa il deranjez. Va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...