__Sly__ 29 Posted May 3, 2019 Salut, Tocmai mi-am comandat chestiile astea 2 pt Tucson si sunt curios daca le-a mai montat cineva pe masina. Modulul de geamuri ar trebui sa faca toate geamurile automate plus inca niste optiuni printre care: 1. Automatic close windows by press lock button 2. Automatic open windows by press unlock-lock-unlock button 3. Pause in halfway4. Repeated up or down windowsModulul pt geamul panoramic ar trebui sa inchida trapa automat dupa 3 secunde de cand a fost oprit motorul. La cel pt panoramic toata treaba e plug and play: desfaci o mufa si bagi modulul intre cei 2 conectori. La cel pt geamurile portierelor in instructiuni zice ca trebuie inadite 4 cabluri de pe modul cu 4 fire din circuitul existent al masinii si sunt indicate foarte clar care si cum sunt. Curiozitatea mea era daca le-a montat cineva si ce dificultati a avut? Pozele sunt luate din anunturi dar pot sa fac si poze reale ale produselor daca e cineva interesat. Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted May 6, 2019 Revin cu update-urile: l-am montat pe cel pt trapa. La 3 secunde dupa oprirea motorului se închide trapa si inca n-a luat foc mașina. 😜 Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted May 7, 2019 Salut unde anume se monteaza cel pentru trapa? Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted May 7, 2019 In portbagaj laterala stanga. In cutie iti trimit aia o foaie cu instrucțiuni si imagini Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted May 7, 2019 In portbagaj laterala stanga. In cutie iti trimit aia o foaie cu instrucțiuni si imaginiDai si un link de unde ai comandat? Sa ne "inspiram" si noi Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted May 8, 2019 Asta e cel pt trapa: https://www.aliexpress.com/item/32795213312.html?productId=32795213312&productSubject=Car-Auto-Power-Sunroof-Closer-For-Hyundai-Tucson-Panoramic-sunroof&spm=a2g0s.9042311.0.0.fe0f4c4dXJiejx Si asta e cel pt geamuri: https://www.aliexpress.com/item/32747843133.html?productId=32747843133&productSubject=Free-Shipping-Car-Power-Electric-Window-Closer-Open-Closing-Kit-For-Hyundai-Tucson-2015&spm=a2g0o.detail.1000060.1.79c310ecRtbfvQ&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.99734.0&scm_id=1007.13339.99734.0&scm-url=1007.13339.99734.0&pvid=5be35409-b189-483c-803d-f336651a8001 Atentie ca la cel pt geamuri sunt 2 modele: pt masini cu "Auto" pe butonul soferului si masini cu "Auto Down" pe butonul soferului - trebuie specificat modelul dorit cand plasati comanda. De la comerciantul din link daca le comandai pe ambele, mai dadea o reducere, dar nu stiu daca mai e valabila promotia. 1 Quote Share this post Link to post
vladk2k 65 Posted May 15, 2019 Cat de complicat a fost montajul (la cel pentru geamuri, in special, vad ca trebuie data jos fata de usa)? Cum functioneaza cel de geamuri in spate, de exemplu? Daca tii mai mult apasat pe buton, coboara pana jos? Preturile mi se par un pic mari dar daca sunt de calitate, de ce nu! Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted May 16, 2019 Cat de complicat a fost montajul (la cel pentru geamuri, in special, vad ca trebuie data jos fata de usa)? Cum functioneaza cel de geamuri in spate, de exemplu? Daca tii mai mult apasat pe buton, coboara pana jos? Preturile mi se par un pic mari dar daca sunt de calitate, de ce nu! Pe cel pt geamuri nu l-am montat inca, deci nu pot sa zic cum functioneaza, dar ar trebui sa mearga cam cum ai descris tu. La montaj, trebuie sa dai fata de portiera jos si trebuie sa conectezi 4 cabluri de la modulul additional la instalatia electrica existenta. Asta inseamna sa intrerupi cablurile, sa le mufezi si sa reconectezi. Asta e si motivul pt care nu l-am montat deja, ca trebuie sa gasesc niste fise de conectare cum trebuie sa fac ceva civilizat, nu innadiri cu banda. Cel pt trapa merge bine. La asta montajul dureaza 20 minute, e plug&play. Mai mult dureaza sa desfaci plasticul din portbagaj si sa deconectezi mufa actuala pt a reconecta modulul. Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted May 17, 2019 Mai bine mergi la unii care monteaza si sa iti dea ei mufe si ce mai ai nevoie, posibil sa vrea sa il si monteze si scapi de "chin". Quote Share this post Link to post
vladk2k 65 Posted May 20, 2019 Vezi ca au la Norauto "conectori rapizi". Practic pui pe ambele cabluri si strangi cu un patent, cablul e sectionat doar 1 mm si ramane izolat (ma rog, nu stiu daca rezista la apa, dar nu cred ca e o problema). Quote Share this post Link to post
Cristist50 188 Posted May 20, 2019 Se gasesc si la Dedeman, in general la magazinele de electrice si nu sunt rezistente la apa asa ca atentie unde ii folositi. Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted May 21, 2019 Nu prea are cum sa ajunga apa unde vine montat modulul. Legat de mufe, vreau sa gasesc unele bifurcate in care sa intre un cablu si sa iasa 2. Ma descurc, nu e problema. Singura problema e timpul. Quote Share this post Link to post
Marius76 1 Posted May 22, 2019 Eu am montat pe i40. Doar la geamuri, nu am pus și pentru panoramic. Este ok îl am pus de doi ani. Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind TapatalkAm comandat în Coreea pe un site. Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted May 22, 2019 Garantia? Eh... Daca iti pica ceva la roata, n-o sa verifice nimeni portiera. Daca iti pica partea electrica, atunci e cu bubu. Eu am montat pe i40. Doar la geamuri, nu am pus și pentru panoramic. Este ok îl am pus de doi ani. Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind TapatalkAm comandat în Coreea pe un site. Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk Al tau era tot asa cu interupt cateva fire si legate la loc incluzand si modulul? Quote Share this post Link to post
Marius76 1 Posted May 22, 2019 Da. Uite aici cum l-am ledat. Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post
WYZ 25 Posted May 22, 2019 Eh... Daca iti pica ceva la roata, n-o sa verifice nimeni portiera. Daca iti pica partea electrica, atunci e cu bubu. Just Quote Share this post Link to post
danchitu86 14 Posted May 30, 2019 Am montat si eu pe Tucson modul geamuri de vreo 3 luni. Nu trebuie sa taiati firele, doar curatati 1cm din izolatie, le "cracanati" si bagati firul modulului prin "despartitura". Apoi impletiti. Functioneaza automat doar de pe butonele soferului si din telecomanda. Oricum, acum ca a venit caldura, merita sa ai ca sofer toate geamurile auto. 1 Quote Share this post Link to post
Marius76 1 Posted August 21, 2019 Uite aici montajul ( nu am fost atent și în postarea de mai sus am trimis doar probă) Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted October 5, 2019 (edited) Am montat si modulul de geamuri.Funcționează ca in descriere doar ca au "omis" un detaliu. Inchide/deschide geamurile pe rând ca sa nu iasă din aria de chinezărie. 🤣🤣🤣🤣Am folosit niste conectori cu mufă cu clips si cu garnituri pt lichide sa fiu sigur ca nu se desfac sau le ataca umezeala. Revin si cu niște poze, de pe telefon nu ma lasă sa atasez Edited October 5, 2019 by __Sly__ Quote Share this post Link to post
mosbabacu 2 Posted October 5, 2019 Le deschide si pe cele fără impuls de pe spate? Quote Share this post Link to post
danchitu86 14 Posted October 7, 2019 Da, al meu deschide/inchide tot. Nici coborarea nu se poate face simultan, probabil ca e un sigur releu folosit de toate Quote Share this post Link to post
fisherman 57 Posted October 7, 2019 Sau o protecție, să nu ia prea mult curent odată, nu face bine sistemului și nici bateriei Quote Share this post Link to post