Jump to content
nanu_mihai

Cum se deschide portbagajul din telecomanda?

Recommended Posts

Si-a luat un prieten un Kona de cateva zile si desi e varf de gama, are pe telecomanda un buton de deschidere portbagaj, dar nu se ridica singur (asa cum se intampla pe la alte marci). Trebuie facut ceva sau doar descuie portbagajul?

Share this post


Link to post

:dancer: descuierea din buton si hayonul electric sunt chestii complet diferite, cam ca oglinzile reglabile electric, respectiv pliabile electric. Daca hayonul are motorase si buton de inchidere pe muchie si nu functioneaza cu deschidere automata, e problem.

 

Daca le are si nu se ridica din cheie dar se ridica de la butonul din interior, respectiv se inchide din cel de pe muchia hayonului, e safety feature.

Sunt praf ... ma omoara primavara asta :_tease:

Edited by dvoncu
  • Like 1

Share this post


Link to post

Și eu am pe Tucsonul meu Style butonul pentru portbagaj , însă din păcate la mine opțiunea nu există . Dacă dumnealui are această opțiune este clar o problemă din montare sau ...

Share this post


Link to post

Pe alte forumuri pe unde bantui eu, unde se vorbeste de activarea plierii oglinzilor din cheie, mai apar useri care intreaba: boss, daca am oglinzi cu pliere manuala, la mine se poate activa?

Share this post


Link to post

Nu există dotarea Smart Trunk la Kona. Doar Tucson are, butonul de pe telecomanda e doar pt deblocare bănuiesc (asemănător Elantra)

Share this post


Link to post

Eu unul am un tucson si pentru a fi deschis din telecomanda trebuie sa activezi din calculatorul de bord "power tailgate". Dac ase si senzor de proximitate (se deschide singur cand esti langa el) trebuie bifata si optiunea "smart tailgate". Eu le-am testat si cu ele debifate e portbagaj normal, deschis cu mana, cu ele bifate este automat.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...