kyryka 0 Posted January 18, 2019 (edited) Setez viteza pe cruise control la 100 si vitezometrul digital si analog indica 108 sau 109 km/h. Aceeasi faza se intampla la orice viteza setata cu diferente mai mari la viteze mai mari. Echiparea e cu jante 18 inch ultimate +. Edited January 18, 2019 by kyryka Quote Share this post Link to post
GeorgeMicleru 0 Posted January 18, 2019 Aceeași chestie am observat și eu. Și la test drive-ul făcut de turații.ro se vorbește de diferența de viteza.Mă gândesc că viteza indicata de calculator nu este cea reală, daca ne luăm după Waze, el indica mai puțin. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Quote Share this post Link to post
kyryka 0 Posted January 18, 2019 Am scris dealerului neomotors si m-au programat pentru constatare. Vedem ce au de zis. E penibil. Quote Share this post Link to post
ardagii 5 Posted January 18, 2019 Foarte ciudat, Eu am rotile pe 17 si cand setez 100, atâta ramane, mai face câte o diferența de 1km/h cand se reglează, dar atat. De menționat ca eu doar dupa vitezometrul digital din hud ma iau, nici nu am observat daca se vede diferența pe cel din cluster. Esti sigur ca nu sunt greșeli in operarea pilotului automat? Si de curiozitate e automata cutia ta de viteze? Ca parca am văzut pe undeva ceva similar pe mașina cu cutie automata. Am sa verific maine mai atent daca imi arata vreo diferența. Quote Share this post Link to post
konasorin 0 Posted January 18, 2019 (edited) La 60 de km/h, este o diferență de cca 6 km între viteza setată pe pilotul automat și cea reală pe care acesta o păstrează. Edited January 18, 2019 by konasorin Quote Share this post Link to post
kyryka 0 Posted January 19, 2019 (edited) E automata. Viteza pe Hud e identica cu cea de pe vitezometru analog. Diferenta este intre viteza setata pe cruise si cea aratata pe Hud si analog. Imposibil sa gresesc ceva. Ma gandesc la faptul ca diametrul total al rotii este mai mare (nu am calculat/masurat) iar cruise controlul nu este sincronizat. Hud si analog sunt in regula pentru ca valorile fata de un gps (waze) sunt cu cca 3-4 km/h mai mari. Ex: cruise 100 km/h, waze 104km/h, hud 108km/h. Edited January 19, 2019 by kyryka Quote Share this post Link to post
Moise 60 Posted January 29, 2019 E automata. Viteza pe Hud e identica cu cea de pe vitezometru analog. Diferenta este intre viteza setata pe cruise si cea aratata pe Hud si analog. Imposibil sa gresesc ceva. Ma gandesc la faptul ca diametrul total al rotii este mai mare (nu am calculat/masurat) iar cruise controlul nu este sincronizat. Hud si analog sunt in regula pentru ca valorile fata de un gps (waze) sunt cu cca 3-4 km/h mai mari. Ex: cruise 100 km/h, waze 104km/h, hud 108km/h.Daca ai anvelopele de dimensiunile recomandate nu ar trebui sa ai diferente. Daca in schimb difera usor atunci e posibil sa fie diferenta, pentru ca e logic asa. Quote Share this post Link to post
kyryka 0 Posted February 14, 2019 Rezolvat astazi in service. Functioneaza perfect acum. Update soft. Quote Share this post Link to post