Jump to content
bogdan1709

Android auto

Recommended Posts

Ati reusit sa faceti proiectie la telefon via cablu USB?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Folosesc Android auto in special pentru Google Maps & Waze, avand avantajul informatiilor in timp real datorita conexiunii la internet a telefonului. Nu sunt foarte multe aplicatii compatibile cu AA, dar poti folosi din fericire VLC ca media player (testat) si Tune-in pentru radio (netestat de mine). Nu se pot viziona clipuri video!

Nu este o proiectie propriu-zisa a telefonului, ci o aplicatie dezvoltata special pentru utilizarea auto, cu limitari impuse pe motive de siguranta (de exemplu nu poti sa cauti o adresa prin bara de Search daca masina nu este oprita si maneta in "P" la cutia DCT).

Pentru a folosi Android auto, trebuie sa instalezi mai intai pe telefon aplicatia, care nu se gaseste in Play Store, dar o gasesti usor cu un search pe Google.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android Auto merge, dar cand dau phone projection imi zice 'check your phone settings'. Ce setari trebuie sa fac? Am inteles ca prin phone projection poti aduce pe ecran si alte aplicatii instalate pe telefon cum ar fi youtube.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cate am aflat, vizionarea de material video in timpul mersului este blocata pe motive de siguranta, iar in majoritatea tarilor este interzisa prin lege.

Singura solutie gasita de mine, dar netestata, este CarStream:

https://github.com/thekirankumar/carstream-android-auto/releases/tag/untagged-7666cf8b031e67be69d2

Share this post


Link to post
Share on other sites

HYUNDAI zice asa:

 

Phone Projection

 

What is Android Auto/MirrorLink/Apple CarPlay?

This function helps you to use your smartphone safely and easily while driving. Various functions of a smartphone can be used in Multimedia System (Navigation, Phone, Music, and etc.)

When you connect to Android Auto, MirrorLink, or Apple CarPlay, you will see MirrorLink, or Apple CarPlay on the screen.

Supported functions and methods of operation may vary by company model.

Please refer to the below web site for more information.

Cu alte cuvinte se leaga telefonul prin cablu USB la sistemul multimedia al masinii si permite utilizarea unui anumit set de aplicatii direct din interfata multimedia cu afisare pe display si sunet in boxele masinii.

Edited by Cristibrit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suna interesant in teorie, dar in practica chiar e? Adica daca aceasta legatura imi restrange setul de aplicatii pe care le pot folosi, de ce sa mai fac asta? Un blu-stut si un suport de parbriz ar fi mai ieftin si nu ar mai limita cu nimic. Nici macar un banal emitator FM nu ma restrange. Cred ca e din categoria pixul, creionul, astronautii si cosmonautii - daca nu o stiti, vi-o impartasesc cu placere :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie mi-ar ajunge sa pot proiecta Waze pe display-ul masinii. Ma dispera sa pun suporti de telefon si alte prostii prin masina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca e relevant, dar da am reusit, insa cu AppleCar, si prin cablu. Altfel nu merge.... si Apple e cam zgarcit la ce iti arata pe ecran. De informatii pe HUD nici nu poate fi vorba, si chiar am sperat ca dupa ultimul update sa pot vedea Waze si Google maps direct pe HUD.... dar mai astept :) cel putin apare pe ecranul masinii ;) insa e groaznic cand iti pronunta numele strazilor in timp real :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...