Francisc BTK 10 Posted January 21, 2019 (edited) La a mea e combinație negru cu bej, însă bejul e doar sus. Jumătatea inferioară e neagră Singurul dezavantaj este culoare blugilor care rămâne pe scaun, dar dispare cu șervețele umede Poze sunt de la livrare, ca nu am altele Edited January 21, 2019 by Francisc BTK Quote Share this post Link to post
phantom13 5 Posted January 21, 2019 Ai perfecta dreptate, trebuie sa le vezi live. Mie unul nu mi-a placut cum vine pe rosu, iar pe bej nu mai vreau sa am. Am avut un Tucson 1 pe bej (tapiterie si mocheta) si dupa fiecare iarna o dadeam la curatat complet. Nu scaunele, ca aveam huse (copil mic, mancare, etc) dar podeaua era jalnica. Poate in tari unde nu e asa de multa mizerie iarna (sau cand ploua) merita bej, dar la noi nu mai vreau. Cat priveste culoarea neagra - mergea intr-adevar sa fie rosu cu negru la interior, dar nu mi-a placut nuanta de rosu. Asa cum am zis am avut la drive test una si sigur era aceeasi nuanta si in combinatie cu negru, de aceea am zis nu. Asa ca am ales negru, cu negru si cu negru - pana acum e ok, se comporta f bine si se sterge f rapid. (Plus ca daca alegeam combinatia de tapiterie negru cu rosu nu era pe stoc si dura mai mult sa o aduca) Pai as vrea sa le vad live insa din pacate nu e atat de simplu. La Brasov nici macar nu au Tucson de prezentare / test, sa nu mai vorbim de 4 versiuni diferite. Quote Share this post Link to post
Francisc BTK 10 Posted January 21, 2019 (edited) București la Tiriac auto, e drumul scurt de la Brașov [emoji23][emoji41]PS: eu am luat mașina după poze, nu aveau nici una, a fost prima cu interior așa adusă in România Edited January 21, 2019 by Francisc BTK Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted January 21, 2019 Atunci intreaba pe aici, poate sunt colegi cu modelul cautat, sa arunci un ochi. Ideea este ca pe site se vad culorile, dar nu sunt la fel cu realitatea. Quote Share this post Link to post
Reactor2015 68 Posted January 21, 2019 (edited) In zona Brasov ajung abia prin februarie. Daca ajungi in estul Romaniei, da nu semn si rezolvam. Edited January 21, 2019 by Reactor2015 Quote Share this post Link to post
phantom13 5 Posted January 21, 2019 In zona Brasov ajung abia prin februarie. Daca ajungi in estul Romaniei, da nu semn si rezolvam. Sa inteleg ca ai pe rosu? Daca da, impartasesti niste poze? Quote Share this post Link to post
Reactor2015 68 Posted January 21, 2019 Bej. Rosul ala este spre visiniu. Tot doar in poze am vazut si eu. Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted January 22, 2019 La a mea e combinație negru cu bej, însă bejul e doar sus. Jumătatea inferioară e neagră Singurul dezavantaj este culoare blugilor care rămâne pe scaun, dar dispare cu șervețele umede Poze sunt de la livrare, ca nu am altele Pot sa te rog sa pui o poza mai de aproape cu butoanele dintre frana de mana si schimbator? Quote Share this post Link to post
WYZ 25 Posted January 22, 2019 Ai un fir de praf pe butonul pt senzorii de parcare.🧐 3 Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted January 22, 2019 Ai un fir de praf pe butonul pt senzorii de parcare.Sa stii ca da, eu nu acceptam masina daca nu curatau București la Tiriac auto, e drumul scurt de la Brașov [emoji23][emoji41]PS: eu am luat mașina după poze, nu aveau nici una, a fost prima cu interior așa adusă in RomâniaIdeea este ca eu cred ca am avut bafta sa am una cu rosu la interior la drive test, pentru ca dupa ceea, cand am fost sa cumpar, dealerul mi-a spus ca cele mai multe se aduc (pe luxury) cu negru la interior. In plus avea una in show-room albastra exterior si bej interior, dar combinatia nu mi s-a parut foarte adecvata.Ideea este ca bejul din poze seamana, de cele mai multe ori, cu cel real. Dar cu rosu (inchis, deschis, visiniu, etc) daca are lumina cine stie ce "bataie" poti avea mici surprize. 1 Quote Share this post Link to post
__Sly__ 29 Posted January 22, 2019 Cu interiorul asta am si eu (modelul vechi). Nu imi mai iau bej in vecii vecilor amin... Quote Share this post Link to post
Reactor2015 68 Posted January 22, 2019 Si bejul de la Tucson este unul relativ inchis si rezistent la murdarire. Pai sa vedeti la alea premium care au interiorul alb sau crem deschis... Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted January 23, 2019 Si bejul de la Tucson este unul relativ inchis si rezistent la murdarire. Pai sa vedeti la alea premium care au interiorul alb sau crem deschis...Am un amic care si-a luat X5, full si cu de toate, cu piele alb usor murdar...si merge cu prosop pe scaunul soferului pentru ca se murdareste de la orice. 2 Quote Share this post Link to post
ovi 2 Posted January 29, 2019 Salutare tuturor!Din decembrie 2018 sunt posesorul unui Tucson 2019 1.6 diesel 4WD, echipare Style.Am parcurs până acum 1500km în condiții bune.Aș vrea însă să vă supun atenției o chestiune: am observat că pe sub torpedou bagă aer rece, astfel încât la un drum Predeal-București efectiv mi-au înghețat genunchii. Am încercat să închid/deschid refrigerarea din torpedou....fără efect. Am dat căldura pe maxim, în toate felurile și combinațiile, tot degeaba.... acel flux de aer nu se oprește și rămâne rece.Am făcut o programare în service, dar abia peste 3 săptămâni.A mai sesizat cineva această problemă?Vă mulțumesc și vă doresc mulți km fără probleme! Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted January 29, 2019 Salut Ovi la al meu baga rece doar daca e setat torpedoul pe asa ceva, dar numai in ineriorul lui. In afara nu am simtit nimic, era atmosfera normala. 1 Quote Share this post Link to post
Alexandrescu 3 Posted January 29, 2019 Deflector de vânt pentru tucson 2019 a pus cineva? Quote Share this post Link to post
Reactor2015 68 Posted January 29, 2019 Te referi la cel din fata de pe capota sau la cel de la geam?Nu am vazut in Romania pe nimeni cu din ala pe capota dar am mers eu cu masina care avea la geamurile laterale. Era ok, se comporta ok, la fel ca la orice alta masina si ca oricare alt deflector de vant. Nu-l vad util decat pentru fumatori sau pentru situatiile cand ploua si vrei sa deschizi putin geamul si sa protejeze sa nu intre apa. Quote Share this post Link to post
WYZ 25 Posted January 29, 2019 ...Sau pt aspect. la pachet cu folii negre 95%, zaruri mari, cat mai mari, la oglinda, cruci si globuri disco pe parbriz (interior, cu ventuze) si nr XX % BOS. 😋😎 2 Quote Share this post Link to post
Moise 62 Posted January 30, 2019 Am vazut cateva masini cu "sutien" (cum e spune in unele zone) fie piele fie plastic pozitionat "in bot" dar nu prea ii vad rostul. Cel putin la masina gen Tucson , cu care nu mergi la viteza chiar astronomica. Leg acel accesoriu de viteza deoarece cele mai multe masini vazute erau joase si sport, si presupun ca fie era ptr protectie fie pentru aerodinamica (schimba vreun curent de aer si castigai 0,5 cp). Singurele masini mari vazute cu asa ceva au fost unele de off-road, dar acolo presupun ca motivatiile erau altele. Quote Share this post Link to post
Alexandrescu 3 Posted January 30, 2019 De cele de la geamuri era vorba.Ma interesa cineva care le are montate de unde le-a cumpărat. Quote Share this post Link to post
WYZ 25 Posted February 10, 2019 (edited) Astazi am spalat masina si, surpriza, pe capota, am un punct cat un bob de piper de lac sarit. Pe partea frontala a capotei, aproape de muchie. masina are 700km si nici 2 luni. :-(Am casco, e si garantia..dar ma disperă ideea in sine..totusi..32k euro si ..lac sarit? trist Edited February 10, 2019 by WYZ 1 Quote Share this post Link to post
MDP 10 Posted February 10, 2019 Trist, foarte trist mai ales că eu sînt bolnav pentru masina mea. Sînt bucuros că la cele 6 luni încă nu am nimic. 1 Quote Share this post Link to post
WYZ 25 Posted February 10, 2019 (edited) Tare Edited February 10, 2019 by WYZ Quote Share this post Link to post