Jump to content
flaviu

Suierat parbriz viteze autostrada

Recommended Posts

Salut! In cazul meu la viteze peste 130km/h se aude un șuierat enervant care vine din zona parbrizului. Fratele meu are o elantra 2016 care pare mai silențioasă la viteze de autostrada decât mașina mea, nu se aude un astfel de șuierat. Sunt curios dacă așa sunt toate modelele i40 sau e doar cazul meu-mașina mea e varianta prefacelift. Multumesc!

Edited by flaviu

Share this post


Link to post

Si la mine se aude. Se simte si un oarecare curent care vine pe la montantul stanga fata. Din cate am citit se pare ca este o problema la sistemul de prindere al parbrizului ( clemele de fixare ) de aici venind si greierasi. Habitaclul lui I40 este destul de mare si cel mai mic zgomot este amplificat mult mai tare decat alte masini mai mici. Iar Hyundai la capitolul insonorizare inca mai au de lucru. Problema este durabilitatea si legaturile dintre componente in timp care incep sa scartaie ai sa capete jocuri.

Share this post


Link to post

Ei sunt oarecum salvati, fiindca obligatia lor e sa asigure siguranta si confortul in exploatare pana la vitezele legale maxim admise. Sigur, exceptie face Germania, unde exista portiuni fara limita de viteza, dar si acolo rulajul se face pe raspunderea clientului!

Share this post


Link to post

Am găsit sursa zgomotului la viteze de peste 130 la ora. Nu erau clipsate bine ornamentele din partea laterala a parbrizului.

Share this post


Link to post

A patit careva sa i vibreze ceva la trapa si sa i faca un zgomot ciudat..parca s ar rupe?..dar pe la viteze de 90-100km/h..sa se fi dilatat ceva de la soare la plasticaraia de acolo si sa poata sa intre aerul? Ciudat este ca mai sus de viteza mentionata mai sus..nu mai face.

Share this post


Link to post

Cati dintre noi au și trapa? În România nu vând ăștia asa opțiune.

Share this post


Link to post

Masina e din Belgia.si dupa cum.ai.vazut bumbule.in.foto ce ti.le am trimis..nu stiu ce ar mai avea nevoie...decat ca ii doresc sanatate șoferului :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...