Cornel 0 Posted February 19, 2018 Va salut! Am un Hyundai i30 cu ceva probleme la motor.An 2015 cu 25k km/bord.Este la un service in Constanta/Exclusiv auto.Comanda de piese este facuta pe 9 ianuarie 2018.Problema mare este caci astazi cei din service mi-au spus sa fac o SESIZARE !?...laimportatorul Hyundai Romania,pentru ca lor nu le mai raspunde!...Masina este de 2 luni aici si pana acum nu am obtinut nimic!Stie cineva ce trebuie facut?Va rog frumos!Multumesc mult!Cornel Quote Share this post Link to post
rsm 16 Posted February 21, 2018 Pentru anumite piese se asteapta foarte mult pana vin din Korea, gen 1,5-2 luni pentru anumite parti. Service-ul e reprezentanta? Quote Share this post Link to post
Cornel 0 Posted February 22, 2018 SALUT!MULTUMESC PTR.RASPUNS IN PRIMUL RAND!DA,ESTE REPREZENTANTA SERIOASA....?DOAR CA ASTEPT DE MAI BINE DE DOUA LUNI,IAR ASTAZI AFLU CA NU MAI "RASPUND"...? CEI DIN BUCURESTI (IMPORTATORUL PE ROMANIA...)NU STIU CE SA MAI CRED! :(SALUT,ptr.colegul din Constanta -ai dreptate dar...Nu stiu pe cine sa dai vina in momentul acesta!....Sa reclam la ANPC ,ma tem ca mai dureaza 3...4... luni sa rezolve ei ceva!? Quote Share this post Link to post