Jump to content
Sign in to follow this  
mihaimatei63

Bucsile stg+dr amortizor spate jos

Recommended Posts

Buna seara. Am avut mari discutii cu cei de la Hyundai pe tema celor 2 bucsi stanga-dreapra unde se prinde amortizotul din spate in partea de jos. Daca masina e in garantie ei sunt obligati sa le schimbe. Toate service-urile TiriacAuto incearca sa ti le bage pe gat ca sa le platesti. Problema este ca atunci cand se distrug bat de te scot din minti iar la service mai nou ti le taie si te lasa asa. Atentie o bucsa costa in jur de 350 RON !!! Pentru cei care au nevoie de ele, am gasit un furnizor din Korea, costa 12 dolari bucata (!). Total 48 dolari toate 4 si 56,2 dolari transportul, total 100,2 dolari platiti cu cardul. Pachetul a sosit in 2 saptamani la posta care are vama. Nu am platit nimic la vama. Bucsile sunt originale cu cod Hyundai. Puteti comanda de aici:

http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=1466606

O seara calda va urez !

post-66315-0-96754300-1516048727_thumb.jpg

Edited by mihaimatei63
  • Like 1

Share this post


Link to post

Mersi de info! Dacă citeam asta înainte să iasă din garanție era bine. Cum se comporta mașina de ai simțit că trebuia să le schimbi? La mine troncăne la denivelări mici și pe drumuri de piartră/de țară.

Share this post


Link to post

Salut. Scuze că răspund târziu. Cauciucul de pe bucșă este lipit pe partea metalica. Dacă se dezlipește, troncăne de mori.

Share this post


Link to post

Salutare,

 

Am si eu o problema similara, in stanga spate troncane ceva la cele mai mici denivelari. Oare este acea bucsa de vina? Eu ce am gasit pe net ceva legat de bucsa ca piesa. Problema mea este ca nu seama cu cea din poza prezentata aici. Eu am gasit asta: https://www.autopieseonline24.ro/kavo-parts/12056984. Sper sa nu se considere reclama acest link ( daca este gresita postarea acestui link, rog un moderator sa il stearga ). As vrea sa o achizitionez ca ma dispera acel troncanit.

 

Multumesc,

 

O seara buna!

Share this post


Link to post

Salut, bucsile din poza cand se rup, joaca pe ax. E simplu de constat daca e de la ele. Bucsa pe care apare la accesarea linkului pare a fi cea de prindere a amortizorului.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...