Jump to content
Geos

Probleme electromotor

Recommended Posts

Buna ziua tuturor! Am problema,cred eu cu electromotorul dar sa fac o intrebare si aici. Dimineata, cam cum este astazi daca vreau sa pornesc nu mai porneste, tin contactul aprox 15 sec si nu face nimic, nu invarte nimic, si daca porneste dupa 15-20 de sec o ia greu, ramane, zic eu cuplat eletromotorul si face un sunet urat rau de tot pe langa motor si daca vreau da opresc imediat zici ca se rupe motorul in 2 dupa ce se opreste masina. Sunetul dispare la un moment dat, adica in mers, dupa 10 mim chiar. A mai patit cineva asemanantor? Nu cred sa fie de la distributie, este pe lant, tin sa precizez ca e un accent crdi 2008 cu 150.000 km. Va multumesc pentru atentie, poate ma ajuta cineva, nici nu stiu daca pot sa mai merg asa, am cam o sapt de cat circul si mi se rupe inima cand aud cum merge.

Share this post


Link to post

Pai poate te ajuta cineva cu aceeasi masina. Sau poate poti inregistra cu telefonul ca sa putem sa ne dam seama cam cum suna.

posteaza o inregistrare ca sa te putem ajuta eventual.

Edited by bradone
  • Like 1

Share this post


Link to post

ti s-a cerut o inregistrare ca sa fii ajutat.

Edited by bradone

Share this post


Link to post

Uko ai prea mult timp liber...

Domnul Geos schimbă demarorul; un sfat: skapă de obiceiul de a skrie cu kapa sau altele prostii, skrie kum vb ca să priceapă lumea kre este pe forum.

Scurt și la obiect.

 

P.S. mi-a luat 5 minute să scriu ca tine.... nu mă lăsa corecția tastaturii!

Share this post


Link to post

Uko ai prea mult timp liber...

 

Uneori :) am vrut sa il ajut si i-am cerut o inregistrare. A dat-o in balarii.

Share this post


Link to post

Am folosit de doua ori "ca" in loc de "c" deoarece eram grabit si sunt logat de pe un smartphone si deja sunt pus la zid de un tip care intradevar are prea mult timp liber si vrea sa de-a lectii de scriere. Am cerut un sfat, uko, nu sa imi repari masina (rabla). Am deschis un nou topic pentru a cere sfaturi in problema mea si nu in a primi lectii de ortografie. Oricum multumesc fisherman pentru o solutie.Imi cer scuze pentru ca aceasta discutie sa dus intr-o alta arie. Va multumesc!

Edited by bradone
te rog sa citesti, totusi, regulile forumului

Share this post


Link to post

Ramane cuplat bendixul pe coroana, parerea mea. o sa footi electromotorul, tot parerea mea de nespecialist. Si nu va ma certati, nu va jigniti, viata e prea scurta pentru genul asta de conflicte, daca un roman te corecteaza, treci cu vederea si incearca sa nu te repeti in greseli, tot parerea mea.

Succes,

Share this post


Link to post

@Control, in ziua de azi orice om are un telefon, e greu sa puna o inregistrare? E ca si cum ai suna medicul si i-ai spune: domnule doctor, stiti, ma doare ceva in stanga, cred ca e ficapul, nu e asa?. Probabil ca electromotorul, bendixul, e problema insa daca aia ar fi nu ai spune " daca vreau da opresc imediat zici ca se rupe motorul in 2 dupa ce se opreste masina" pentru ca nu ar exista nicio legatura. Din cauza asta ii cer o inregistrare, pe care refuza sa o arate, ca sa primeasca un ajutor concret.

Iti dai seama ca daca ar fi aia si merge 10 minute caraind asa...nu se pricepe deloc la masini. Sunt cateva detalii care ma fac sa ma gandesc si la altceva. Dar sa puna inregistrarea. Un electromotor care nu arunca scoate un zgomot ca si cum ar vrea sa arunce, un zgomot metalic. la el nu porneste timp de 15-20 secunde. Informatiile sunt ambigue si posibil venind de la un necunoscator care spune ceea ce i se pare lui. Daca nu stie ce vorbeste si totusi vrea un ajutor trebuie sa puna inregistrarea. Daca nu vrea, asta e. Ne putem da cu presupusul fara sa stim daca descrierea facuta de el e corecta, daca aude de unde vine zgomotul, ce fel de zgomot e etc etc

Faptul ca trebuie sa tina contactul 15-20 secunde ca sa porneasca...s-ar traduce cam asa...carbunii sunt praf, daca apoi ramane declansat si caraie timp de 10 minute ( iar el asteapta sa nu mai caraie, lol)... e grav ce se intampla acolo.

Apoi sa tinem minte ca are un diesel. Cele 15 secunde necesare pornirii sunt cumva necesare bujiei incandescente sa se incalzeasca si nu au nici o treaba cu electromotorul?

Edited by bradone

Share this post


Link to post

Nu ai cerut parerea nimanui atata timp cat ai descris problema asa cum tu o vezi, tu cel care nu se pricepe la masini, deci poti transmite informatii false pe care tu le crezi reale. Ma abtin sa iti raspund cu aceeasi moneda. Ai un report. Ca sa stii de la cine e. Deoarece nu stii nimic despre o masina ti-am cerut o inregstrare ca sa te ajut

E cel mai simplu raspuns ca ramane bendixul blocat. Treaba ta dar o sa ajungi ca Lia sa te duci 2 ani la mecanic si sa nu stie ce are masina. Si sa ii rezolv problema in 10 minute fara sa vad masina. Numai ca pe tine nu o sa te ajut. Poate lui Dino, blondu si altii care se pricep la masini le place atitudinea ta si te vor ajuta.

Edited by bradone
am corectat :)

Share this post


Link to post

offtopic: am facut curatenie pe aici, va rog sa va abtineti

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...