florin.dobre 0 Posted May 18, 2016 Salut! A schimbat cineva la Hyundai Accent 1.5 diesel distributia? Daca da, ce anume se schimba? Eu stiu ceva de lanturi (ca sunt 2), patine si intinzatoare. Dar vreau sa stiu sigur ca am auzit ca sunt si ceva garnituri. Si ca o eventuala intrebare gen: de ce schimbi lantul? ca ala nu se schimba, raspunsul: imi bate, se aude asa ca si cum se ating 2 chestii din metal. Quote Share this post Link to post
Muratu 29 Posted May 21, 2016 (edited) salut, si bine ai venit;Distributia pe lant in mod normal cand se umbla la ea pentru ca a inceput sa aiba zgomot de uzura, se inlocuieste tot.Daca preconizezi ca vei pastra masina muult timp de acum in colo, inlocuieste asa: intinzatoarele hidraulice, patinele intinzator si patinele fixe, lanturile(lantul de angrenare a pompei de motorina si lantul de distributie ce antreneaza axele cu came), simeringul de la vibrochen, saibile de foc de la injectoare, garnitura de capac tacheti si bine inteles uleiul si filtru de ulei.Daa vrei o reparatie low cost, din experienta mea inlocuieste doar asa: intinzatoarele, lantul de distributie (cel de sus dintre pompa de motorina si axele cu came) si saibile de foc. Edited May 21, 2016 by Muratu Quote Share this post Link to post
florin.dobre 0 Posted June 22, 2016 Am schimbat tot pentru ca intentionez sa o tin cat mai mult. Quote Share this post Link to post
Dino 128 Posted January 6, 2018 Si distributia mea a cam inceput sa bata. Sunt in cautare de piese acum si intentionez sa fac operatiunea cam peste 2 saptamani. Pe linga ce a spus @Muratu ca e bine sa fie schimbat, as vrea sa schimb si pompa de apa. Quote Share this post Link to post
AlexandruM 9 Posted January 7, 2018 Atentie la ordinea desfacerii/strangerii suruburilor respectiv cuplul acestora > http://www.matrix-autoclub.ru/file/EMA.pdf Quote Share this post Link to post
catanutz 16 Posted September 10, 2018 Salutare! Cei care ati schimbat kit-ul de distributie la masina, ati optat pentru kit-uri ce includ si cele 3 roti dintate (kit-ul continand 12 piese) ? sau cel compus din 9 piese (fara aceste rotin dintate) ?Puteti sa-mi dati un link pentru Kit de distributie ?Multumesc! Quote Share this post Link to post
Tox Babaos 0 Posted October 3, 2018 Incearca la dbci.ro pentru o oferta de pret. Eu am schimbat kit-ul la 180k, acum am 320k Quote Share this post Link to post
blackydog 0 Posted November 14, 2018 Salutare !Ma puteti ajuta cu o informatie ?Accentul 1.5 CRDI MCT A5D11 an fabricatie 2007 are distributie pe lant sau pe curea ???Masina nu e a mea, e a unei cunostinte afone in chestii tehnice... m-a intreabat daca si cand trebuie schimbata distributia Multumesc !!! Quote Share this post Link to post
catanutz 16 Posted November 20, 2018 (edited) Distributia la Accent CRDI este pe lant si de obicei se schimba cand incepe sa "zornaie" lantul (pentru ca s-au intins zalele lantului si astfel lantul bate in carcasa). Edited November 20, 2018 by catanutz Quote Share this post Link to post