Jump to content
dorianlakatos

Cauza trepidatie motor la relanti Coupe RD 2001 1,6i

Recommended Posts

Are cineva idee care ar fi problema trepidatiei motorului la relanti?

Va spun simptomele pe care le are motorul meu.

La rece, motorul fiind putin mai turat, nu trepideaza, dupa ce revine turatia la normal incepe sa trepideze destul de tare. In momentul cand pun consumatori cum ar fi: aprinderea fazei scurte, lungi, ventilatie AC, trepideaza grav, numai poti tine volanul in mana. Cum turezi motorul putin, trepidatia dispare. Cum ai luat piciorul de pe acceleratie trepideaza din nou.

I-am inlocuit fisele, bobinele, bujiile, supapa de regla la mers in gol (motorasul de relanti), suportii de la motor, racordul flexibil, toate noi, poate scap de trepidat. Nu realizez ce poate sa aiba.

Astept pareri, poate rezolv problema. Pe diagnoaza mi-a dat sonda de oxigen si catalizator. I-am inlocuit racordul flexibil care era fisurat si eroarea a disparut. I-am desfacut evacuarea de tot si am verificat daca mai trepideaza, nicio diferenta.

Share this post


Link to post

Din cate stiu, ce spui tu pare ca la relanti nu iti merg toate pistoanele, asta se poate fie ca nu au scanteie (exclus caci ai schimbat ce aveai legat de asta) fie ca nu ai benzina, o fi vre-un injector infundat, poate nu de tot, poate obturat numa. Nu stiu daca am spus vre-o prostie dar poate iti da vre-o idee.

Tine-ne si pe noi la curent cu evolutia.

Bafta.

Share this post


Link to post

Injectoarele le-am curatat, suflat, degresat. Curios este faptul ca acul de la turometru nu fluctueaza la relanti, ca si cum ar merge motorul neregulat.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...