nyk 0 Posted September 17, 2015 salut, cine are nevoie de piese pentru Hyundai Coupe RD CR11 1.6 an 2000 (culoare gri). masina este intreaga ( deocamdata vand usi,parbriz,luneta(spoiler/eleron), aripi, bara fata si spate. jante.Interior(banchete/scaune piele si normale bord si alte accesorii) pt.Dambovita(prefer sa vina omul sa vada ce cumpara) posibil schimb cu anvelope iarna 205/50/15(tot pt un coupe).o zi buna Quote Share this post Link to post
megasystem 1 Posted October 24, 2015 Salut..ai motorul? Ce cod motor este? Ms Quote Share this post Link to post
nyk 0 Posted October 24, 2015 Salut, am motorul. Codul motorului nu stiu unde sa il caut(acte de italia).Daca imi poti spune unde sa ma uit, cu cea mai mare placere. Quote Share this post Link to post
lipi 1 Posted December 8, 2015 Semnal dreapta fata ai? Pm un pret eventual. Merci! 1 Quote Share this post Link to post
nyk 0 Posted December 8, 2015 Semnal dreapta fata ai? Pm un pret eventual. Merci!Am si dreapta.Pret 220lei Curier inclus Quote Share this post Link to post