Jump to content
Sign in to follow this  
cocos.ionut

Problema Hyundai Accent

Recommended Posts

Buna ziua.

Am si eu o mica - mare problema cu un hyundai accent 2006 benzina. In timpul mersului am vazut check engine aprins dupa care s-a stins. S-a simtit si un gol de putere. Am fost la diagnoza cu ea si nici o eroare stocata in ecu. Daca tot am ajuns la reprezentanta am schimbat si filtru de benzina ( masina are 60.000 km) care era negru. Dupa schimbare baietii au pus testerul pe ea si au plecat la un test drive. Surpriza dupa vreo 3 km se aprinde din nou check engine se stinge si apare o eroare cylinder 1 misfire detected si cylinder 4 misfire detected. Au spus ca de vine sunt fisele sau bujile. Am acceptat sa le schimb si pe astea.

Cineva s-a mai confruntat cu aceasta eroare? Poate sa fie de la bobina de inductie? La modelul asta am inteles ca sunt cate una pe fiecare bujie.

 

 

Multumesc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am patit la fel, acelasi model de masina, aceeasi eroare. Mi s-a spus in service ca este de la benzina. Bagasem de la Petrom de data aceea, in rest doar Rompetrol. In ultima perioada, bag mai mult de la Petrom... dar nu mai imi apare eroarea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar putea fi si de la bobinele de inductie, si intr-adevar si de la bujii sau fise. Fisele se pot verifica si daca sunt intrerupte si daca sunt "coapte" in principiu cu un multimetru, nu trebuie neaparat schimbate doar asa ca a zis mecanicul.

 

 

PS

Eu nu prea cred in teoria ca e de la benzina, decat daca benzina e de la Nelu Ousor. Insa nu cred ca mai alimenteaza nimeni de la benzinariile fantoma. Iar daca ar fi fost benzina (sau filtrul dealtfel) ai fi avut misfires pe toti cilindri, nu doar pe doi, si ar mai fi fost si alte erori (amestec prea bogat, sarac, etc).

Edited by james kilowatt
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu as fi recomandat sa mai astepti inainte sa schimbi bujiile si fisele si sa vezi daca schimband benzina iti mai apare ceva. Cei de la service sunt intotdeauna gata sa schimbe ceva ca sa fie clientul multumit :) Acele missfire sunt destul de des intalnite si necorelate cu alte erori pot sa nu insemne nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am patit chestia asta cand am spalat motorul si mi-a intrat apa la una din buji. Mergea in 3 dar si-a revenit. La tine cred ca a fost de la benzina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unde zici că a intrat apa? Daca este asa cum spui, cred ca ai ceva probleme și cu compresia, nu-i așa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...