Candyy 13 Posted February 14, 2015 Bonjour, dragi hyundaisti!Pentru ca nu am mai activat pe forum sau intalniri saptamanale de ceva timp ( sa-mi fie cu iertaciune ) imi este tare dor de voi. Ne organizam si anul acesta la Paulesti ? Ce parere aveti de ultimul weekend din martie? Quote Share this post Link to post
Ygi_17 1 Posted February 16, 2015 Care Paulesti? Si de ce la Paulesti si nu in alta parte? Quote Share this post Link to post
flomar 48 Posted February 24, 2015 Nu mai e patria hotilor ca si-au facut teren la Giurgiu. Poate sub gazon si-au facut incalzire cu "mormane" ? Din pacate @horiailie si-a pierdut mama si, dupa cum banuiam, nu a aparut pe aici pentru Paulesti, dar eu vin. @Terra tu nu vii pentru ca ti-a placut Paltinishu' ? (conform avatarului) 1 Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted February 25, 2015 Gino e in tara pe 14 martie, ramane sa ne vedem atunci, ca sa poata veni si el ? Quote Share this post Link to post
Yannlepantrec 12 Posted February 25, 2015 Noi suntem plecati weekend-ul acela. Quote Share this post Link to post
ix35l 1 Posted March 4, 2015 Daca dati si voi mai multe detalii poate ma corupeti si pe mine Quote Share this post Link to post
T3RR4TR0N 14 Posted March 4, 2015 Mnoh pai... restaurant, voie buna, hyundai`uri si hyundai`isti Quote Share this post Link to post
marius.zadara 170 Posted March 4, 2015 Era necesar spam-ul intr-o gramada de topicuri ? Un mesaj la admini pentru a face topicul "sticky" era mai util in scopul urmarit. Quote Share this post Link to post
Aztec 3 Posted March 9, 2015 Pana la urma, din Bucuresti, care mergeti? Sau plec singur din parcarea de la Ikea, pe la 08:00 - 08:30? ...Si acolo cu cine ne intalnim? Quote Share this post Link to post
flomar 48 Posted March 9, 2015 ...si cand ? Pana la urma care e uichendu' ? Ca'n calindar intr-unu' scrie @Acc3nt, in altul @Yannlepantrec, @Candyy e hais, iar @T3rra cea.De dragi, mi-s toti Deocamdata singurele certitudini sunt restaurantul si cucoanele "despadurite" de la intrarea in zona 1 Quote Share this post Link to post
T3RR4TR0N 14 Posted March 10, 2015 Momentan sunt available pentru oricare weekend si oricare ora... Aztec de cate ori te`am lasat eu pe tine sa pleci singur de la IKEA? (Exceptand anul in care nu mi`am facut anuntata prezenta dar m`am infiltrat in convoi pe drum). Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted March 12, 2015 Mult bla-bla-bla, dar nimic concret. Cu cine ma vad sambata la Regina Noptii ? Quote Share this post Link to post
Aztec 3 Posted March 12, 2015 Păi, nu plecăm în gașcă din București? Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted March 12, 2015 Cine face parte din gasca in afara de Candyy,SNK si Aztec? Quote Share this post Link to post
bradone 29 Posted March 12, 2015 Eu lipsa sambata asta, am programare la revizie la Buzau :( Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted March 12, 2015 Pe bune ? Pe facebook va anuntati "available" si cu 2 zile inainte va dati la fund? Pana la urma mergem sambata asta sau pe 28 ? Quote Share this post Link to post
flomar 48 Posted March 13, 2015 Si eu as baga un Blackjack.Asa poate vine si @Yanni care e nelipsit si el de cativa ani la aceasta intalnire. 1 Quote Share this post Link to post
Yannlepantrec 12 Posted March 13, 2015 Ramane atunci 21. Tot ora 11? Intalnire la Ikea cand ca noi ajungem prin Bucuresti? Quote Share this post Link to post
flomar 48 Posted March 19, 2015 @Candyy esti "locomotiva". Ramane 21 ora 11 ? Eu vin in coloana. Daca zic de directie, m-as repeta... Quote Share this post Link to post