Cristist50 190 Posted April 24, 2015 (edited) Am uitat sa intreb amicul, dar mi-am adus aminte de WD40? Ati incercat cu el? Daca nu functioneaza macar miroase frumos Edited April 24, 2015 by Cristist50 Quote Share this post Link to post
AlexD 0 Posted June 15, 2015 Nu cred ca este o problema cu o piesa anume ci cu materialul din care este confectionat bordul (sau cel putin anumite parti ale bordului).Sau poate fi o problema (fina) de montaj coroborata cu drumurile din Romania.Oricum ar fi, sa nu credeti ca mergand la service o sa rezolve cineva problema Am incercat de doua ori, fara nici un rezultat. Solutia mea : un dop de Aqua Carpatica (negru, rotund, destul de elegant incat sa nu deranjeze ochiul privitorului) amplasat intre bord si parbriz. Quote Share this post Link to post
mihailcarp 14 Posted June 16, 2015 Salutare!Am un amic cu I40 care a avut problema cu zgomotul in bord. A fost in Expozitiei si s-a rezolvat. S-a dat bordul jos si s-au pus/schimbat buretii, mastic sau ce o mai fi pe acolo...De doua luni are liniste in masina... Lucrare făcută pe garantie cu masina lăsată peste noapte la service.Drumuri line! Quote Share this post Link to post
Cristi1978 2 Posted June 17, 2015 intr-adevar....curajoseu momentan prefer sa stau cu hartii infipte intre bord si parbriz Quote Share this post Link to post
Cristist50 190 Posted June 18, 2015 (edited) Chit siliconic s-a gandit cineva sa toarne acolo? Ca nu a verificat nimeni la ideea cu WD40 ... Edited June 18, 2015 by Cristist50 Quote Share this post Link to post
Cristi1978 2 Posted September 21, 2015 just for info au revenit temperaturile mai scazute dimineata -> a reaparaut si zgomotul in borddeja se propaga dinspre dreapta spre stanga bordului bafta si nervi tari in continuareeu inca mai rezist Quote Share this post Link to post
Gozmin 38 Posted October 3, 2015 (edited) Salut. Eu am Elantra cumpărată cu 16 km la bord si cu un greiere in partea de sus, in zona suportului de ochelari. Asa a fost oferta. Daca apas zona cu pricina parca nu se mai aude. Ce poate fi acolo, intre parbriz si zona suportului ? Poate fi ceva de la senzorii lipiti pe geam care se continua sub capitonaj ? Nu pot sa-mi bag ochii pe acolo ca e cam strâmt. Edited October 3, 2015 by Gozmin Quote Share this post Link to post
rowwt 17 Posted October 12, 2015 Salutare!Am un amic cu I40 care a avut problema cu zgomotul in bord. A fost in Expozitiei si s-a rezolvat. S-a dat bordul jos si s-au pus/schimbat buretii, mastic sau ce o mai fi pe acolo...De doua luni are liniste in masina... Lucrare făcută pe garantie cu masina lăsată peste noapte la service.Drumuri line!Weekendul acesta am intrat in randul posesorilor de i40 cu insecte in dotare. La mine se aude, in aceleasi conditii ca la alti iubitori de greieri (denivelari / autostrada / caldura mergand / rece afara), un zgomot ca si cum ceva metalic loveste sacadat parbrizul. Stii cumva cum se manifesta zgomotul la amicul tau? Si eu vreau sa risc o demontare a bordului, pentru ca zgomotul ma scoate din sarite. Parca cineva imi tine un geam lipit de tampla si-l loveste cu o moneda . Oare se poate repara si la temperaturi scazute? Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted October 12, 2015 Exact acelasi zgomot e si la mine. Eu m-am uitat inclusiv la arcul de la stergatorul dreapta, sa nu fie slabit... Si eu sunt maniac cu "greierii", dar prefer sa dau muzica mai tare, decat sa imi desfaca astia tot bordul. Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted November 1, 2015 Misterul este rezolvat: la mine vibreaza foaia superioara a bordului, in partea dreapta, chiar sub parbriz, intre fanta de dezaburire si stalp. In stanga sta fixa. Dumnezeu cu mila cum s-o repara, dar face din ce in ce mai urat. Quote Share this post Link to post
Cristi1978 2 Posted November 4, 2015 se poate vedea cu ochiul liber foaia aia? e intr-adevar din ce in ce mai enervant si se propaga, cel putin la mine, si spre stanga. Mai devreme sau mai tarziu se va generaliza Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted November 4, 2015 Pai este partea superioara a bordului. Normal ca se vede. Apasa chiar sub scrisul de pe parbriz si daca flambeaza, aia e. La flambare face exact acelasi zgomot. Cel putin la mine. Quote Share this post Link to post
Remus 47 Posted November 26, 2015 Si la mine se aude, doar la anumite gropi, nu mereu, de parca s-ar ciocni doua cutii cu bere in torpedou. Baietii de la dealerul din Focsani au spus ca e o problema din fabricatie, se deformeaza in timp cele 4 cleme cu care se prinde bordul, doua in fata si cate una pe lateral, care se lasa in timp si apar jocurile. Au spus ca se rezolva problema foarte frumos, deja au experienta in asta, prin demontarea bordului, indreptarea clemelor si amplasarea unui tampon de cauciuc care sa le sustina. Dureaza o zi intreaga operatiunea respectiva. Cand vine caldura cred ca le fac o vizita. Quote Share this post Link to post
mysstery 0 Posted January 27, 2016 Salut. Sunt din sibiu, am avut aceasta problema, am dus o de 2 ori la reprezentanta au zis ca stiu de problema si au dat de 2 ori bordul jos, degeaba. Am rezolvat o eu. Am cumparat izolatie din aceea de teava gri, am sectionat o si am impins o intre parbriz si bord cat am putut folosind un pix. Am pus o dintr o parte in alta a bordului si gata. De 2 luni nu aud nimic nici in cele mai rele gropi indiferent ca afara sunt -18 si in masina pe geam 20-30. Plus ca acel burete e atat de flexibil incat nu se vede nimic acolo unde l am pus. Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted January 27, 2016 Despre ce izolatie e vorba, mai exact? Sunt interesat. Eu am observat ca troncane primavara si toamna, la schimbarile de temperatura.. Daca e frig sau cald, nu face. Quote Share this post Link to post
mysstery 0 Posted January 27, 2016 https://www.google.ro/search?q=izolatie+teava&espv=2&biw=1280&bih=637&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxjbOvssrKAhWjpnIKHSp8D6kQ_AUIBigB#imgrc=gmMPYDna8lpHgM%3AIzolatie termica teava cupru cred. e 2-4 lei. Pt mine s-a potrivit la fix Quote Share this post Link to post
Dobermann 0 Posted February 13, 2016 Singura rezolvare la mine (dupa ce am incercat absolut tot)... in cazul acelui zgomot din bord enervant, care este un defect din fabrica, a fost demontarea integrala a bordului, izolarea tuturor pieselor care atingeau metalul, si lipirea multor alte piese.Rezultatu l= fara zgomot. Quote Share this post Link to post
rowwt 17 Posted April 12, 2016 Mi-am facut in sfarsit curaj sa ma duc in service sa rezolv, printre altele, si problema cu zgomotul in bord. Dar stupoare, se pare ca greierashul meu s-a hotarat sa hiberneze (desi azi in drum spre expozitiei a cantat o data). Dupa 15 minute de drifturi prin gropi, drumuri denivelate si parcari nasoale, m-am lasat pagubas. Am mers cu caldura la maxim, am dat apoi pe rece, nimic... Cum baiatul a zis ca nu se pot apuca pana nu au si confirmare... o las mai pe toamna. Masina asta parca e poltergeist. Cand ajung in service, nu mai troncane, uleiul nu mai curge, butonul stricat de pe volan merge, nu mai trage stanga la franare. Cum plec reincepe. Quote Share this post Link to post
Cristifull 33 Posted April 13, 2016 Cred că biserica te mai ajută cu diavolul ăsta. Glumesc, evident. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted April 14, 2016 (edited) Și la mine scârțâie bordul, de ma scoate din pepeni. Dar parca nu i-aș lasa pe "meseriaşi" să-l repoziționeze cum numai ei știu. Soluția? Dau muzica mai tare. Dar vibrează ornamentele de la uși... ) Edited April 14, 2016 by nats Quote Share this post Link to post
Cristi1978 2 Posted April 14, 2016 odata cu soarele greierele dispare. Se incalzeste si se dilata plasticele si imping acele cleme care nu mai "canta" Quote Share this post Link to post
rowwt 17 Posted April 18, 2016 Cred că biserica te mai ajută cu diavolul ăsta. Glumesc, evident. Sent from my iPhone using TapatalkNu ma ajuta, ca sunt impotriva "nemuririi neamului" . Quote Share this post Link to post
Bogdan_momita 31 Posted May 26, 2016 (edited) nu cumva e un zgomot metalic? daca e zgomot metalic care pare sa vina de la volan, e nu stiu ce culisa.... Acel pacanit pe drum denivelat la viteze de 30-40 km ora , e de la coloana de directie. Nu se intampla nimic daca mergi cu ea asa, doar ca pe mine ma dispera zgomotul ala si parca merg cu caruta. Edited May 26, 2016 by Bogdan_momita Quote Share this post Link to post