Jump to content
Sign in to follow this  
Roman Bogdan-Ovidiu

Distantiere

Recommended Posts

Are cineva o vaga idee cu ce afecteaza distantierele rulmentul ,prezoanele etc ?

Ideea e ca am jantele pe 17 stock si arata foarte urat pe spate, asa bagate inauntru.Daca pun distantiere trebuie sa schimbi si prezoanele ? Si cam ce distantiere ar fi nevoie (de cati cm) doar cat sa le aduca la nivel cu caroseria ? sa nu mai fie bagate inauntru ?

Daca a mai facut cineva aceasta miscare , va rog impartasiti :D Si un link de unde as putea cumpara la un pret rezonabil, pana acum am gasit la 560 de lei x2 ... ceea ce mi se pare exagerat ca de 700 de lei iau jante cu ET mai mic :)

Share this post


Link to post

Eu sincer m-am dus la un strungar bun, si mi-am facut acolo pentru Accent 2007, doar spate. Mare atentie insa la ce strungar te duci.

Share this post


Link to post

Fara sa schimbi prezoanele poti pune de 5 mm.Eu am distantiere ce inglobeaza si prezoane, de 2 cm pe spate si cu jantele stock nu atinge roata in aripa.E drept ca m-au costat vreo 8 bastoane dar sint din Al aeronautic (asa zice pe trinsele) din Germanica si sint vopsite negre prin eloxare, parca.Mai ai ca alternativa sa cumperi 5 prezoane lungi pe care sa montezi distantierele dar ce iei pe mere dai pe pere.Probabil economisesti pretul a cinci piulite per roata.Acum vad in avatarul tau ca ai jante after market.Mare grija ai la ET rotii!Cit ai ET si J?

Share this post


Link to post

et28 si J cred ca 8 sau 8,5.. putin putin, nu se incadreaza ,dar nu am sesizat probleme:) tot le vreau mai in afara , cu toate ca is et 28:))) macar 1-2 cm ^^ o sa vad, poate o sa umblu putin si la aripi si la toate, cu timpul, acuma imi caut TUSCANI badges si halo rings pt pozitii, ca nu gasesc pe nicaieri inafara de USA.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...