xenonalbastru 1 Posted October 13, 2014 Salutare, am o Kia Rio din 2006 culoare neagra.Am observant de asta vara ca a inceput sa se exfolieze lacul de pe capota motor.Si m-am gandit ca nu are rost sa o vopsesc si ca ar merge sa o colantez cu folie imitatie de carbon.La primavera as vrea sa schimb masina cu una diesel si ma gandeam sa nu trezesc ceva suspiciuni potentialului comparator avand capota de la motor imbracata in folie.Portiunile cu lacul sarit sant doar 3, fiecare avand suprata de aproximativ. 7 8 cm2. Ma gandeam si la o posibila vopsire dar asta ar fi ultima varianta.Ce ziceti este o idee cat de cat sau mai bine o las asa? O zi buna! Quote Share this post Link to post
claudiu_spi 136 Posted October 13, 2014 Dap....problematica treaba. Eu sincer cred ca, colantarea nu e o solutie. Multi potential cumparatori nu o sa vada cu ochii buni solutia. Eu zic sa faci un spot repair. Sunt service-uri care iti pot remedia acele probleme fara a fi nevoit sa vopsesti toata capota. Quote Share this post Link to post
xenonalbastru 1 Posted October 14, 2014 Asa ma gandeam si eu.Sa gasesc un service care stie sa refaca portiunea unde este sarit lacul.Pe unde am intrebat m-au luat ca trebuie vopsita toata capota. Vad si la iarna cum se comporta....cat o sa mai sa exfolieze din lac.Oricum asta cu colantatul ar fi fost ultima optiune. Quote Share this post Link to post
claudiu_spi 136 Posted October 14, 2014 Deci lacul poate fi refacut pe toata capota . Atata timp cat vopseaua nu este sarita sau afectat nu ai de ce sa o revopsesti. Vezi ca parca Maff si inca un service din asta de tunning auto de prin Militari faceau asa ceva. Eu am facut chestia asta la DAB , am facut pe casco ca au niste preturi. Quote Share this post Link to post
xenonalbastru 1 Posted October 14, 2014 M-ai ghicit, chiar stau in Militari. O sa trec pe la Maff sa vada capota si ce se poate face.Multumesc pentru raspuns.Acum am aruncat o privire pe siteul lor si se pare ca s-au mutat in Pipera. Quote Share this post Link to post
claudiu_spi 136 Posted October 16, 2014 Vezi ca sunt uni si in Militari. Prin Valea Cascadelor. Pe langa depozitul Coca Cola. Quote Share this post Link to post