Alinutz 9 Posted March 20, 2021 Ca sa poti da farul jos pt a.mi schimba hid.urile trebuie sa dau si bara din fata jos? Quote Share this post Link to post
nats 62 Posted March 20, 2021 Pai HID-ul nu se schimba tot pe la capacul farului? De ce trebuie sa dai farul jos? Intr-adevar, in carte scrie ca daca nu ai pozitie buna, atunci se da bara fata jos. Dar tot acolo scrie ca nu prea e bine sa te joci cu xenonul, datorita tensiunii electrice mari. Pag. 7/97 si urmatoarele din manual. Quote Share this post Link to post
Alinutz 9 Posted March 21, 2021 Chiar nu e pic de loc acolo pt faza scurta.la faza lunga iti mai incape mâna..nu e bine sa te joci..dar daca respecti wattage.ul, tensiunea.si protectia electrostatica..nu are de ce sa fie vreo problemă. Quote Share this post Link to post
Alinutz 9 Posted April 4, 2021 Am reusit sa schimb hid.urile fara sa dau bara jos...problema era ca n.am fost eu mai indemanatic..singura problema am intalnit.o la farul ..trebuie desfacut surubul de suport din partea de sus..astfel incat sa iasa hid.ul.revin cu poze. Quote Share this post Link to post
Alinutz 9 Posted April 16, 2021 pare mi se ca bat usor mai.bine decat philipsurile originale(4500k)..dar cu siguranță arata mult mai bine(6000k) Quote Share this post Link to post