CaTa09 0 Posted July 2, 2013 Salutare,A schimbat cineva pana acum cureaua de accesorii ?A mea masina are 75000 km aproape si zilele trecute am auzit prima oara sunetul curelei si mi se aprinsese si becul de la baterie cum ca nu incarca...deci ar cam trebuie sa o schimb zic eu.Intrebarea mea este...atunci cand ati schimbat cureaua, a mai fost nevoie si de altceva (ca piesa ma refer), si la ce suma ati ajuns cu tot cu manopera.Multumesc. Quote Share this post Link to post
ciprian_gradinaru 3 Posted July 3, 2013 Salutare, Nu e cam devreme sa o schimbi? Eu am schimbat-o pe la 100 de mii, impreuna cu pompa de apa si rola intinzatoare. Totalul e pe la 400 si ceva de lei, insa nu la service hyundai - ca astia imi cereau doar pe manopera vreo 300 de lei. Quote Share this post Link to post
barcauca 9 Posted July 3, 2013 salut ciprian, el nu se refera la distributie. aia e cu totul si cu totul altceva. Cureaua de accesorii este in jur de 130 lei ( originala) si eu nu am mai schimbat nimic in afara de curea. Manopera aproximativ 50 lei ( service de cartier )Durata : 30 min pana la 116000 km am schimbat de 2 ori cureaua de accesorii Quote Share this post Link to post
ciprian_gradinaru 3 Posted July 3, 2013 Pai cine a spus de distributie? Nu de alta, dar la i 30 distributia e pe lant, nu prea se schimba fara motiv. Tu tot de aia de accesorii vorbeam. Quote Share this post Link to post
CaTa09 0 Posted July 4, 2013 Am primit raspuns de la DAB si mi-au spus pretul de 400 si ceva, curea cu rola plus manopera.Trebuie neaparat schimbata si rola ?...cureaua nu e asa scumpa, la king auto costa 90 ron, si probabil gasesc si mai ieftin daca ma chinui putin sa caut Quote Share this post Link to post
Morsa 1 Posted February 26, 2014 Salut! Pana la urma cum a ramas? Ai schimbat cureaua? Era necesara si schimbarea rolei? Alte detalii importante pt cine mai are nevoie de schimbare? Multumim! Quote Share this post Link to post
Bogdan_momita 31 Posted February 27, 2014 a mea are 87000 si nu necesita inca schimbare....asta mi-au spus cei din service, reprezentanta.... Quote Share this post Link to post
Morsa 1 Posted March 3, 2014 Multumesc mult pt informatie! Nici a mea nu pare uzata - am verificat ochiometric starea canalurilor de pe curea - dar am vrut sa vad ce info putem acumula...pt cand ii va veni vremea. Drumuri bune! Quote Share this post Link to post
Ygi_17 1 Posted September 18, 2014 Salutare, Nu vad in cartea de service info legate de km sau ani cand se recomanda schimbarea curelei de accesorii. Aveti ceva informatii? Quote Share this post Link to post