SNK 1 Posted June 26, 2013 Cred ca Gratar-Club sta cam de mult parasit pe aici, asa ca m-am decis sa mai bagam o fisa. Invitatie la gratar pentru toti membrii hyundaiclub, sambata 6 iulie, acasica la mine. Locatia este dotata cu curte si umbra, precum si aer liber la kilogram, voie buna si mirosuri diverse generate de un gratar incins. Locatie este Str. Lamaitei nr.4, sector 4, Bucuresti , aici Pun la dispozitie gratar si carbuni, restu`... fiecare cum poate Suna bine? Va astept pe lista! 1 Quote Share this post Link to post
bestialul 0 Posted June 27, 2013 paiiii pe la ce ora???as veni si eu cu catalina, sambata pe la 12 cred ca ajung in bucuresti si hop top am ajunge Quote Share this post Link to post
T3RR4TR0N 14 Posted June 27, 2013 SNK... sa`i dau un telefon si lu` Gino ... nu de alta dar parca tre` sa schimb si placutele pe spate ... Quote Share this post Link to post
bradone 28 Posted June 27, 2013 @bestialul: de la 11:00 pana la... rasaritul soarelui duminica Quote Share this post Link to post
SNK 1 Posted July 1, 2013 Hello hello, din pacate/ fericire am modificat schimbarea si mutam gratarul pentru duminica 7 iulie la aceeasi locatie.Cel mai bine ar fi daca ne strangem dupa ora 12. Bun bun antrenamentul, noi avem instrumente un pic mai mari, asa ca iti vom testa abilitatile Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted July 3, 2013 Completam lista: 1.Terratron2.bradone3.aztec 1 Quote Share this post Link to post
T3RR4TR0N 14 Posted July 5, 2013 Din pacate eu nu mai pot participa la gratar. Voi face tot posibilul sa trec macar o ora pe acolo sa va vad, sa ciocnim un mic si sa mancam o bere (fara alcool). Quote Share this post Link to post
danV 0 Posted June 26, 2014 Vreau sa vin la gratar Duminica 7 iulie ce trebuie sa aduc? Quote Share this post Link to post
Alex. 84 Posted June 27, 2014 Un calendar eventual. Era vorba de 7 iulie 2013. Quote Share this post Link to post
flomar 45 Posted March 21, 2017 Pentru mine ramane antologica poza facuta de pe Tampa din Brasov, de @acc3nt, gratarului HyundaiClub tinut pe... drumul de Poiana Quote Share this post Link to post
Candyy 13 Posted March 22, 2017 Nu stiam cine a reinviat topicul Hai ca mai facem unul dupa intalnire ! Quote Share this post Link to post