Jump to content
Sign in to follow this  
SilviuG

Oglinzi electirce i20

Recommended Posts

Salut,

 

Am cumparat si eu un i20 pe la jumatatea anului 2012 de la Colina Motors. Masinuta a avut niste pachete cu dotari, asa ca nu am luat-o cheala, dar nici full-options.

 

Una din dotarile lipsa sunt oglinzile electrice. Avand in posesie anterior o masina cu oglinzi electrice, le duc lipsa. Nu pentru reglarea electrica (desi e comoda), ci pentru incalzirea utila din timpul iernii si a perioadelor ploioase.

 

Cand am analizat masina, lipsa oglinzilor m-a determinat initial sa fiu mai reticent in privinta cumpararii, dar respectivul vanzator m-a convins cu o alarma si un set de senzori de parcare, plus promisiunea ca o sa ma puna in legatura cu un servie auto de incredere care poate sa imi monteze o incalzire aftermarket pe oglinzile existente, fara sa pericliteze garantia masinii.

 

In mod evident, din moment ce scriu aici, nu am primit nici acum informatia asteptata, pentru ca aparent vanzatorul nu are in posesie schema electrica a masinii, pe care sa o dea la service, si conform careia sa se monteze incalzirea etc bla bla...

 

Bleah.

 

Vreau sa stiu daca mai este cineva pe aici care a facut asa ceva (incalzire aftermarket/custom/etc. la oglinzi), sau de unde pot cumpara un set de oglinzi electrice "originale", eventual si cu o recomandare de service si un estimat de manopera.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Salutare,

O colega posesoare de hyundai i20 a gasit o solutie pentru a-si satisface aceeasi nevoie ca si tine. Gasesti aici mai multe detalii.

Succes !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am pus degivrare la un Cielo la un mic atelier de pe Calea Grivitei, pe langa Gara. Operatiunea a constat in demontarea oglinzilor si lipirea prin incalzire cu letconul a unei rezistente electrice. Pret... vreo 100 de lei, din cate imi amintesc.

Nu stiu daca se mai ocupa cu asa ceva, au trecut vreo 4-5 ani de atunci dar poti incerca: ing. Martin, 0722207997.

Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

Nu stiu daca mai e de actualitate problema ta, dar ia in calcul varianta DAB Auto! Si eu am vrut sa pun oglinzi incalzite dar cu reglaj manual si mi-au pus fara nici un fel de problema!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost in primavara la Dab auto...numai manopera pt cablare si fara oglinzi 730 lei.Am renuntat..la multimarca pleaca de 250 lei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si poti sa mergi asa mult si bine cu masina, fara sa ai niciun comentatiu de la service.

 

Ce pot sa.ti garantez este ca, in situatia nefericita in care ai putea sa ai probleme cu instalatia electrica si vei solicita inlocuirea in garantie, ti se vor imputa modificarile facute in mod neautorizat masinii, fapt pentru care vei pierde garantia intregului autovehicul, exact cum ti s.a adus la cunostinta si ai semnat in monentul in care ai primit pasportul de service! Nota bene!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...