Jump to content
Sign in to follow this  
radu-lancer

Filme cu drumurile patriei si nu numai

Recommended Posts

mi-am reamintit cele cateva zile petrecute la sfarsit de septembrie 2012 la Cisnadioara si Paltinis superbe locuri!

Good job!

Share this post


Link to post

Salutare.

 

In week-end-ul care tocmai a trecut am facut o vizita la vecinii nostri bulgari. Excursia de o zi am facut-o cu autocarul si nu cu masina personala. Oferta venita din partea pritenului Costel de la SARA TRAVEL a fost mult mai buna decat daca mergeam cu masina personala. Sa va zic cum s-au desfasurat "ostilitatile".

 

In ultima perioada tot am auzit de Veliko Tarnovo, un oras medieval gen Sighisoara, cat de frumos, cat de spectaculos este. Eu nu am fost niciodata aici si ma batea gandul sa plec sa vad si eu despre ce este vorba. Facand un calcul, daca mergeam cu masina mea ieseam mai scump decat daca as fi mers cu autocarul. Excursia este de 1 zi, pleci dimineata si vii seara, costa 110 RON (plecare din Bucuresti) vizitezi pestera SF Dumitru, orasul Veliko si la pranz din partea agentiei iti ofera pranzul. Nu fac reclama sau altele , ci doar va spun ce si cum. Sara travel cu domnul Costel cu el am fost in excurisa de o zi.

 

 

1 ZI CU SARA TRAVEL VELIKO TARNOVO 110RON AUTOCAR. Cine mai vrea pe 9 martie mai face o excurise la Bulgari.ACEIASI EXCURSIE. A fost o excursie de vis, merita facuta.

 

 

Daca ma duceam cu masina mea:

 

Plin motorina Rompetrol 300 ron

Taxa Pod Romania Giurgiu 6 euro

Rovinieta bulgari 10 euro.

 

Podul "Prietenei" partea apartinand Romaniei este ca la razboi, este facut praf, sunt cratere mari si vezi sarmele bagate la constructia podului.

 

http://www.youtube.com/user/radu2010radu/videos?view=0

Share this post


Link to post

Stai asa colegule (si aici si dincolo :p) buvinieta nu e 5e/1 saptamana la bulgari? Iar la partea de combustibil, nu e obligatoriu sa faci plinul decat daca alimentezi de la ei si vrei sa mai economisesti un 15-20 de lei. Sa nu uitam de taxa de pod a bulgarilor care valoreaza si aia 2 euro. Cat despre V.T intr-adevar un loc minunat si o buna alternativa pentru valea Prahovei.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...