vflorin 20 Posted September 12, 2021 Am montat asa ceva, dar nu pot afirma cu tarie ca zgomotul s-a atenuat. Accessori Auto Auto Dashboard Strisce di Tenuta Adesivi Per Hyundai I40 I30 IX25 IX35 Tucson Verna Solaris Elantra Accento HB20|Car Stickers| - AliExpress Quote Share this post Link to post
bumbul 24 Posted September 13, 2021 On 7/26/2021 at 9:33 PM, Chevy said: Nu am luat de acolo, nu am incredere ca iau ceva calitativ. Ai fost la leditup? Ma gândesc sa bat un drum pana la ei într-un weekend. Pe site am văzut un Tucson, dar fără imagini noaptea înainte/dupa... Quote Share this post Link to post
Chevy 115 Posted September 13, 2021 Este diferenta intre mare led si halogen. Eu, chiar si cu halogen + 30% mai multa lumina, noaptea pe drumuri cu o banda pe sens, nu vedeam in fata nimic cand ma intalneam cu masini care veneau din sens opus. Acum vad, nu ca ziua dar nu mai e momentul ala in care esti orb. Quote Share this post Link to post
bumbul 24 Posted September 13, 2021 Nu ești incantat de ele? Urcă daca ai timp niste poze noaptea... Quote Share this post Link to post
Chevy 115 Posted September 13, 2021 (edited) Poti monta linistit, sunt in mare + ptr vizibilitatea ta. Se vede clar cat de sus bat, asta ptr cei ce cred ca, desi reglajul farurilor este corect, ii orbesti pe altii! Edited September 13, 2021 by Chevy 1 Quote Share this post Link to post
vflorin 20 Posted September 13, 2021 (edited) @ Chevy, vei controla cum bat farurile si pe aparat ? Edited September 13, 2021 by vflorin Quote Share this post Link to post
basti77 58 Posted September 13, 2021 (edited) 3 hours ago, Torque said: Mergând pe principiul conform căruia - omul, când n-are ce face, se dezbracă de haine și le păzește - în urmă cu 4 luni, am făcut și eu o customizare mașinii mele. Am cumpărat de pe Amazon și montat un eleron dedicat, deasupra lunetei.https://www.amazon.com/Kyoungdong-Spoiler-2017-2019-Hyundai-Elantra/dp/B07SQJ9JK1/ref=mp_s_a_1_15?dchild=1&keywords=Kyoungdong&qid=1631538884&sr=8-15 Cost total achiziție: 472 lei (în perioada aceea vânzătorul a oferit o reducere) Montajul se face relativ ușor, fără scule speciale, prin lipire cu bandă adezivă 3m, dar necesită atenție. Recomand înainte de montare vizionarea unor tutoriale pe YouTube. Este o modificare pe care am făcut-o în încercarea de a rupe puțin monotonia aspectului exterior al mașinii, dar făcută în cunoștință de cauză cu privire la minusul pe care eleronul îl oferă din punct de vedere aerodinamic. Și am să detaliez un pic acest lucru. Este știut faptul că aceste eleroane de lunetă sunt concepute și îmbunătățesc într-o anumită proporție apăsarea pe puntea spate, având totodată un efect de dispersare a murdăriei de pe lunetă. Dar la autoturismele cu o caroserie de tip hatchback sau combi! Montat la sedanuri, cum este și cazul Elantrei, la viteze mari, produce turbulențe care rup linia aerodinamică a mașinii în zona superioară posterioară. Iar în cazul în care sedanul are suplimentar și un eleron de portbagaj, îi anulează acestuia eficiența. Din practica celor 4 luni și aproximativ 5000 de kilometri parcurși, la viteze diferite și în condiții meteo variate, am constatat că unicul dezavantaj ar fi faptul că atunci când plouă și circul cu viteze de oraș, luneta se eliberează mai greu de picăturile de apă. La viteze extraurbane, de autostradă, nu apare această situație, luneta rămânând curată. Nu se aud zgomote parazite de vânt, iar la capitolul dinamică și consum, nu am sesizat diferențe. Atașez câteva fotografii. Si varianta cu LED Edited September 13, 2021 by basti77 1 Quote Share this post Link to post
Chevy 115 Posted September 13, 2021 Singurul + pe care il vad e acel stop pe care, orbii din spate, nu au cum sa nu il vada. Quote Share this post Link to post
basti77 58 Posted September 13, 2021 3 minutes ago, Torque said: @basti77 Arată bine! Am oscilat în decizie între modelul tău și cel pe care l-am cumpărat eu. Am ales varianta fără led pe frână din cauza faptului că nu am vrut să mă complic cu cablajul electric. Nu te complici deloc, se trage firul pe sub geam, apoi pe langa cheder unde trece in pasina si se leaga la mufa stopului 3 (am scos becul de acolo). 6 minutes ago, Chevy said: Singurul + pe care il vad e acel stop pe care, orbii din spate, nu au cum sa nu il vada. Si ca arata mai bine decat la altii Quote Share this post Link to post
bumbul 24 Posted September 13, 2021 9 hours ago, Chevy said: Poti monta linistit, sunt in mare + ptr vizibilitatea ta. Se vede clar cat de sus bat, asta ptr cei ce cred ca, desi reglajul farurilor este corect, ii orbesti pe altii! Astea sunt lupele standard de h7, cu leduri de la leditup??? Îți mulțumesc pentru share! Quote Share this post Link to post
bumbul 24 Posted September 13, 2021 Eu am pus pleoape. Nu este elantra, dar nu cred ca va supărați Quote Share this post Link to post
Chevy 115 Posted September 13, 2021 (edited) 19 minutes ago, bumbul said: la lupe ai hb3, in poze ai ledurile din lupe, faza scurta. h7 ai la elantra pe lunga Edited September 13, 2021 by Chevy Quote Share this post Link to post