Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'check engine martor de bord'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Despre noi
    • Intalniri si calatorii
    • Forumuri / Cluburi prietene
  • Despre masini
    • Getz
    • Accent
    • Elantra
    • Coupe
    • Sonata
    • Matrix / Lavita
    • i10
    • i20
    • i30
    • i40
    • Tucson
    • ix20
    • Kona
    • ix35
    • Tucson 2015 ~
    • Santa Fe < 2018
    • Santa Fe 2018 ~
    • Terracan
    • Veracruz
    • Atos
    • Alte modele...
  • Tuning
    • Performante
    • Aspect / Confort
    • Audio & electronics
  • Toate modelele
    • Generalitati / Statistici
    • Tips & Tricks
    • Utile
    • Diverse / Alte masini
    • Bursa
  • Alte discutii
    • Cafenea
    • English corner
  • Despre forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Auto


Model


An


Locatie

Found 2 results

  1. Salutari tuturor!!! Sunt foarte suparat!!!ieri mi s-a oprit masina in mers,s-a aprins martorul din titlu,si gata a fost,nu a mai pornit!!!!!am sunat la asistenta,a venit trailerul si mi l-au dus la cea mai apropiata reprezentanta,mai exact la Fortuna Motors din Baia Mare,eu fiind din Sm.Astazi nici macar nu au fost in stare sa-l testeze,sa-mi de a un verdict,lasandu-ma fara masina pana dupa 4 ian!! Unde as putea face vreo reclamatie in acest sens!!!masina in garantie,casco etc!!!! In legatura cu problema respactiva,are cineva vreo idee ce poate fi?de la ce?ce nu a putut fi remediata intro zi???? Multumesc!!!!Sarbatori frumoase!!!
  2. Salut ! As dori sa stiu daca s-a mai lovit cineva de problema mea: Martor de bord "check engine" aprins, m-am dus la un garaj, a pus softul pe el si l-a stins specificand ca am presiune prea mare in galeria de la turbo...mentionez ca masina nu se mai accelera peste 3ooo RPM, dar dupa ce am ajuns acasa si am pornit-o din nou se accelera normal din nou. Doua zile mai tarziu aceeasi problema, martor aprins pe bord, acceleratie nu mai mult de 3000RPM si revenire la normal dupa ce am oprit-o si repornit-o. Avand in vedere ca martorul ramane aprins in permanenta si chestia cu acceleratia se intampla doar sporadic, banuiesc ca ar fi ori actuatorul ori geometria variabila blocata. G. variabila se poate debloca? Va sunt recunoscator pentru orice sfat. Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...