Jump to content

fisherman

Membri
 • Content Count

  521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

fisherman last won the day on September 17

fisherman had the most liked content!

Community Reputation

55 Good

About fisherman

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/19/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30 confort-sport
 • An
  2008
 • Locatie
  Rm. Valcea-&-Padova

Recent Profile Visitors

492 profile views
 1. Ai uitat de papucii zburători! Nici ăia nu erau făcuți pentru lovire sau intimare!
 2. Nu-ți țâțâie curu' într-o depășire!
 3. Sau pe GPL sub un sfert de benzina... Am schimbat și eu cartușul filtrant din rezervor, nu-i ușor dat nici foarte complicat. Dar pentru doreii din service e "rocket science", necesita finețe și calm.
 4. Te dai jos, o iei de mână și o treci strada mai repede. Era bolnavă mental...... Evident îi spui asta cu voce tare să audă toți din jur!
 5. fisherman

  i30 Fastback 2018

  Pune GPL! Mâine fac poze celor vechi (ultimele 2 schimburi), că am obiceiul să țin cam tot ce schimb, pentru confruntare. Dar ale mele sunt mai maronii spre albe....
 6. fisherman

  i30 Fastback 2018

  Cam prea afumate bre, și mâncat electrodul de masă, în una a făcut chiar gaură..... Amestec prea bogat oare?
 7. Toate operațiunile alea au tutoriale făcute în topicul Utile. Fiind Hyundai, sunt necesare doar câteva scule și cunoștințe minime de mecanică. Poți lua un încărcător de baterie să o încarci complet, măcar odată la 6 luni. Cât mergi cu mașina ta, este doar treaba ta! Spor.
 8. Nu încă, așteaptă noua generație de panouri, cu randament mai ridicat (peste 15%). Statul nu o să te ajute, zice dar..... Momentan durează minim 10ani să ieși pe 0.
 9. Arată dar nu e. Ca Stephen Hawkins. Am transferat banii din România în Italia, suma importantă, bănci tradiționale, nici o problemă sau întrebare.
 10. https://zoso.ro/pound-7000-blocati-revolut-jumatatea-decembrie/ https://zoso.ro/your-failed/ Am 2 conturi, banca Transilvania și Monte paschi di Siena. Soția nu are deloc, nu lucrează. Nu mai am sume mari că am cumpărat un apartament (sume mari >20.000€). Acțiuni, crypto & comp nu-s de mine, când joc orice pe bani, sigur pierd!
 11. Da, sar din lac în puț. Au acorduri bilaterale, pot afla câți bani ai și unde.... Cât este legal să-ți ții banii la saltea,( când dobânzile sunt de genul 0,01% pe an la depozite) , de ce aș ține banii în bancă? Să-mi zică după aia că am bani așa că ia să plătesc mai mult prânzul copilei la școală șamd? Mai bine stau "under the radar", e legal, și uneori mai sigur. Carduri cu mii de euro în țări străine (unde nu ești rezident) este cea mai proastă soluție. Ai drepturi desigur, dar dacă ceva nu merge bine ce faci? Vezi cazul Revolut, câți au banii blocați cu luni, utilizatori ce plătesc, nu cei gratis.
 12. Yeah, 8,5€ per trimestru... În plus când și când au idei de astea comuniste, dacă ai peste 100k în cont pot să ia din iei ca taxă de solidaritate cu săracii....
 13. Deci dacă îmi scad veniturile cu 50% mor de foame? Păi și până acum ce am păzit? Unde-i drobul de sare tipic românesc? Asta cu lucru de acasă e cu dus și-ntors, când ești single sau te înțelegi cu familia e ok, altfel te duci la lucru ca să scapi de ei. Câte lucruri am cumpărat nefiind necesare? Recunosc că și eu, doar că sunt în jur de 2% din venitul anual. Când însă e peste 30% ai o problemă. Poți pune aici și o mașină nouă deși cea veche încă te servește ca la început.... Oricum, eu am pus banii, câți mi-au rămas după achiziția casei, la saltea(dosar). Că în Italia dacă ai peste 5000€ în cont te taxează..... Așa că mai bine să nu știe dumnealor ce și cum, mai ales că ai ridicat pragul maxim de plătit cu cash, de la 1000 la 3000(da, dacă vrei să cumperi ceva de 3001€ trebuie să ai cont la o bancă).
 14. Îmi crește ping-ul la jocuri online, și așa e plin de copilași, și în Italia merge de plângi. Ping de 100ms cel mai bun caz, pe mobile.
 15. Eu lucrez pe partea de service, zicala "dacă un om a făcut chestia aia, eu pot s-o desfac și s-o fac la loc", este motto-ul meu. E adevărat că am și cunoștințele necesare, experiență șamd, totuși nici Messi sau un gunoier nu pot face ce fac eu, fără o pregătire solidă în prealabil. (dacă n-au prealabil, se poate și la școală) Cât despre gunoieri, nu-s chiar așa indispensabili, vezi Napoli, Roma, în general orașele din sudul Italiei.
×
×
 • Create New...