Jump to content

fisherman

Membri
  • Content Count

    515
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

fisherman last won the day on February 20

fisherman had the most liked content!

Community Reputation

54 Good

About fisherman

  • Rank
    Member
  • Birthday 04/19/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Auto
    Hyundai
  • Model
    i30 confort-sport
  • An
    2008
  • Locatie
    Rm. Valcea-&-Padova

Recent Profile Visitors

430 profile views
  1. fisherman

    i30 Fastback 2018

    Pune GPL! Mâine fac poze celor vechi (ultimele 2 schimburi), că am obiceiul să țin cam tot ce schimb, pentru confruntare. Dar ale mele sunt mai maronii spre albe....
  2. fisherman

    i30 Fastback 2018

    Cam prea afumate bre, și mâncat electrodul de masă, în una a făcut chiar gaură..... Amestec prea bogat oare?
  3. Toate operațiunile alea au tutoriale făcute în topicul Utile. Fiind Hyundai, sunt necesare doar câteva scule și cunoștințe minime de mecanică. Poți lua un încărcător de baterie să o încarci complet, măcar odată la 6 luni. Cât mergi cu mașina ta, este doar treaba ta! Spor.
  4. Nu încă, așteaptă noua generație de panouri, cu randament mai ridicat (peste 15%). Statul nu o să te ajute, zice dar..... Momentan durează minim 10ani să ieși pe 0.
  5. Arată dar nu e. Ca Stephen Hawkins. Am transferat banii din România în Italia, suma importantă, bănci tradiționale, nici o problemă sau întrebare.
  6. https://zoso.ro/pound-7000-blocati-revolut-jumatatea-decembrie/ https://zoso.ro/your-failed/ Am 2 conturi, banca Transilvania și Monte paschi di Siena. Soția nu are deloc, nu lucrează. Nu mai am sume mari că am cumpărat un apartament (sume mari >20.000€). Acțiuni, crypto & comp nu-s de mine, când joc orice pe bani, sigur pierd!
  7. Da, sar din lac în puț. Au acorduri bilaterale, pot afla câți bani ai și unde.... Cât este legal să-ți ții banii la saltea,( când dobânzile sunt de genul 0,01% pe an la depozite) , de ce aș ține banii în bancă? Să-mi zică după aia că am bani așa că ia să plătesc mai mult prânzul copilei la școală șamd? Mai bine stau "under the radar", e legal, și uneori mai sigur. Carduri cu mii de euro în țări străine (unde nu ești rezident) este cea mai proastă soluție. Ai drepturi desigur, dar dacă ceva nu merge bine ce faci? Vezi cazul Revolut, câți au banii blocați cu luni, utilizatori ce plătesc, nu cei gratis.
  8. Yeah, 8,5€ per trimestru... În plus când și când au idei de astea comuniste, dacă ai peste 100k în cont pot să ia din iei ca taxă de solidaritate cu săracii....
  9. Deci dacă îmi scad veniturile cu 50% mor de foame? Păi și până acum ce am păzit? Unde-i drobul de sare tipic românesc? Asta cu lucru de acasă e cu dus și-ntors, când ești single sau te înțelegi cu familia e ok, altfel te duci la lucru ca să scapi de ei. Câte lucruri am cumpărat nefiind necesare? Recunosc că și eu, doar că sunt în jur de 2% din venitul anual. Când însă e peste 30% ai o problemă. Poți pune aici și o mașină nouă deși cea veche încă te servește ca la început.... Oricum, eu am pus banii, câți mi-au rămas după achiziția casei, la saltea(dosar). Că în Italia dacă ai peste 5000€ în cont te taxează..... Așa că mai bine să nu știe dumnealor ce și cum, mai ales că ai ridicat pragul maxim de plătit cu cash, de la 1000 la 3000(da, dacă vrei să cumperi ceva de 3001€ trebuie să ai cont la o bancă).
  10. Îmi crește ping-ul la jocuri online, și așa e plin de copilași, și în Italia merge de plângi. Ping de 100ms cel mai bun caz, pe mobile.
  11. Eu lucrez pe partea de service, zicala "dacă un om a făcut chestia aia, eu pot s-o desfac și s-o fac la loc", este motto-ul meu. E adevărat că am și cunoștințele necesare, experiență șamd, totuși nici Messi sau un gunoier nu pot face ce fac eu, fără o pregătire solidă în prealabil. (dacă n-au prealabil, se poate și la școală) Cât despre gunoieri, nu-s chiar așa indispensabili, vezi Napoli, Roma, în general orașele din sudul Italiei.
  12. Uko am pretenții de la tine! Vârsta nu este un marker genetic. Prezintă o degradare genetică odată cu trecerea timpului, dar nu poți să faci genetic signature din vârstă. Ochii verzi, obezitate, predispunere sper boli cardiovasculare etc da
  13. fisherman

    Sporturi

    Media de vârstă îmbolnăviri Italia 65ani, 15.000 morți la 80.000 cazuri (descoperite, și au făcut teste cu duiumul), Germania vârstă medie 45ani, 800 morti la 40.000(au făcut mult mai puține teste). Concluzia e că bunica avea dreptate când il certa pe bunicul că se îmbăta repede, zicând : La baliga moale, nu-i trebuie multă apă!!!
  14. fisherman

    Sporturi

    Dacă toți ăia ar fi fost sănătoși tun, fără să aibă un picior în groapă, aș fi de acord cu tine, însă....
  15. fisherman

    Sporturi

    De la scooter, sau activități casnice? (Bă ce curios sunt câteodată!)
×
×
  • Create New...