Jump to content
Comunitatea Hyundai din Romania

fisherman

Membri
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

fisherman last won the day on February 20

fisherman had the most liked content!

Community Reputation

53 Good

About fisherman

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/19/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30 confort-sport
 • An
  2008
 • Locatie
  Rm. Valcea-&-Padova

Recent Profile Visitors

355 profile views
 1. fisherman

  Sporturi

  Dacă toți ăia ar fi fost sănătoși tun, fără să aibă un picior în groapă, aș fi de acord cu tine, însă....
 2. fisherman

  Sporturi

  De la scooter, sau activități casnice? (Bă ce curios sunt câteodată!)
 3. fisherman

  Sporturi

  Săpat în grădină
 4. Pentru că unii au mintea deschisă? Și dacă citesc 100 și înțelege 1 tot e ok!
 5. Caută vopsea pentru bărci de fibra de sticla. Scumpă, cam 40€ litrul, dar f bună.
 6. Esti visator uko.... 100lei plus mancare bautura si tigari inseamna minim 150lei pe zi, adica 3.000 pe luna, iti raman 2.00 in buzunar si nu iti iei mancare de acasa, nu pieri timp sa o faci, ai bautura platita, tigarile la fel. Cati din cei ce lucreaza la oras au 3.000 pe luna? Casiera de la hypermaket nu, vanzatorul de ziare nu, ala de sapa santuri pentru rds nu, aia de lucreaza in fabrica la textile nu, contabila din firme mici nu.... exemple din ce stiu eu. Si toti astia se scoala dimineata, se duc la munca si nu asteapta de STAT. Astia sunt prosti, in conceptia aluia de nu face nimic Nu lua apararea puturosilor doar pentru a se potrivi teoriei tale de egalitate intre oameni, pentru ca NEWS FLASH: OAMENII NU SUNT EGALI, NU AU FOST SI NICIODATA NU VOR FI! Un puturos va fi mereu un puturos, oricate sanse i-ai da.
 7. 100 lei pe zi dragilor, chiar nu aveți pe nimeni pe la țară? Pentru tine, uko, 2.000lei plus mâncare băuturi și țigări, pe lună, muncitor necalificat, e puțin? Mai ieși din bulă.....
 8. Nu e "rude", nepoliticos, să spui unuia ce nu vrea să muncească că e o putoare nenorocită, ci "politically incorect", și (mark my words) Asta are să fie sfârșitul Americii. Nu pot să-ți spun că ești prost deși ești, nu pot să-ți spun că ești o putoare, deși noi ăștialalți trebuie să tragem și pentru tine, nu pot să-ți atrag atenția că te porți ca un măgar cu (insert whatever here), nu pot să zic că egalitate între sexe e o utopie,etc Atunci ce pot să zic, ce adevăr este admis? Când tu chemi omul la muncă, il plătești ma bine ca pe un IT-ist, (100lei plus mâncare bautură și țigări) și îți răspunde că mai bine stă în bar pe ajutorul social, tot îl ajuți, din munca ta, când e nașpa ca acum? Repet, nu trebuie să trăiască toți puturoșii, neadaptații, hoții șamd... M-am cam aprins, dar nu suport nedreptatea, fățărnicia și prostia. Am pierdut câteodată din cauza asta, am vorbit în plus ar zice unii, dar dacă ai oarece principii trebuie să ți le susții, chiar dacă pierzi, bani, "amici", poziții etc, altfel înseamnă că nu ai acele principii. Toată chestia asta cu virusul e doar un experiment social, o nouă paradigmă, o nouă așezare a lucrurilor, dar tot pe vechile fundamente și obiceiuri.
 9. Câți nu au nimic de puturoși și câți pentru că nu "au avut noroc".? Te hazardezi la un procent?
 10. Nu știu dacă e așa, nu urmăresc știrile, am lucruri mai importante de făcut (sap în grădină). Dacă e așa, la pușcărie, mai ales în timpurile astea, dar n-au cohones
 11. Eu aș vrea o statistică cu decesele din cauza bolilor ce le aveau cei dați drept răpuși de corona virus, de acum 3,2,anul trecut și anul ăsta. Adică în 2018 au murit x de diabet, în 2019 x+100, 2020 câți? De exemplu. Apropo, în Italia nu s-a făcut nici o necropsie (autopsie) detaliată din care să rezulte că a fost virusul cauza. Din 11.000 de cazuri nici măcar 1. Că e complicat. Aveam nevoie de o resetare economică și industrială (puțin și socială), iat-o!
 12. Dacă nu ai puși deoparte bani pentru a trăi 6 luni fără griji, îți meriți soarta! Știi că trăiești în România și statul se kkă în capul tău? De ce te-ai aștepta să te ajute? Nu ești în stare să pui deoparte bani albi pentru zile negre? Nu-i nimic, înseamnă că nu contribui cu nimic la dezvoltarea rasei umane, așa că, morì! Dacă nu ne mai mănâncă urșii și lupii, nu mai murim de majoritatea bolilor, avem o speranță de viață aproape dublă față de acum 100 de ani, nu înseamnă că trebuie să trăim toți. E dur ce zic? E doar adevărul....?
 13. ADIABATIC! Mulțumesc, a trezit niște amintiri mișto cuvântul ăsta!
 14. La Aygo, dacă merge preponderent singură, poate rabata bancheta din spate când are nevoie de spațiu. Pentru oraș e parfum, mai ales automata.
 15. Toyota aygo sau suzuki ignis? Folosite maxim 2 ani. Altfel Sandero.
×
×
 • Create New...