Jump to content

fisherman

Membri
 • Content Count

  566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

fisherman last won the day on June 1

fisherman had the most liked content!

Community Reputation

57 Good

About fisherman

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/19/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Auto
  Hyundai
 • Model
  i30 confort-sport
 • An
  2008
 • Locatie
  Rm. Valcea-&-Padova

Recent Profile Visitors

873 profile views
 1. Nu ai nevoie de nici o interfață. Dacă ai timp, o faci prin cădere libera, desfaci aerisitorii pe rand. Dacă ai un ajutor, il pui să facă pedală în timp ce tu strângi aerisitorul când el ridică pedala.. Trebui să aerisesti și pistonasul de la ambreiaj, funcționează din același rezervor
 2. fisherman

  Metode de plata

  Are grijă să își transfere conștiința într-un roboțel!
 3. fisherman

  Metode de plata

  Una spun io, alta înțelegi tu! Strunguri CNC, sau roboți de făcut piese, sunt programate și fac aceeași piesă, rapid și fără erori. Roboții de sudură, de tăiat tub sau plăci metalice, același lucru. Dar chiar și așa au nevoie de supraveghere și corecție, în funcție de materiale sau alte condiții. Strungarul modern este cel care programează și executa prima piesă. Uneori o și concepe. Ăla de bagă materiale pe o parte și scoate piese pe alta, e muncitor necalificat.
 4. fisherman

  Metode de plata

  Eu cred că uko nu știe ce face un strungar în zilele de astăzi... Hint: nu face piese în producția de serie, alea le fac roboții (mașini automate). Strungarul din firma noastră ia 2500€, mai bine decât unii din oficiul de proiectare, e mult mai bine văzut și opiniile lui au mai multă greutate și valoare pentru patron. Ghici de ce....
 5. fisherman

  TPMS Hyundai i30

  Marius, mult succes în a băga aer cu Redresorul! Și poate reușești să încarci bateria cu Compresorul! (nu m-am putut abține, scuză-mă; dar ai tot scris Redresorul....)
 6. Nu merg jantele de Mazda pentru că au un alt ET, și aruncă mijlocul imaginar al jenții mai spre interior. Eu am pățit așa cu unele de tablă pe care am cauciucuri de iarnă. Am rezolvat cu distanțiere de 10mm.
 7. fisherman

  Pandemie...

  Virusul odată scăpat din laborator (sarcasm), după prima infectare nu mai e la fel 100%. De aia apar mutații și diferite variante. Mutațiile slabe sunt distruse de sistemul imunitar, cele puternice se înmulțesc și se împrăștie... Greu a pricepe ceva atât de simplu. Îi zice selecție naturală, și din păcate nu se mai aplică pentru homo sapiens.... Decât în cazuri evidente de prostie.
 8. fisherman

  Pandemie...

  hai sa nu radem de medicina de acum cateva sute de ani. carantina vine de la quarantena, adica 40. in timpul marii ciume, 1350, la venetia era regula de a sta pe o insula 40 de zile, inainte de a intra in oras. deci aia erau mai destepti decat istetii antivax de acum!
 9. fisherman

  Pandemie...

  wow, voi trăiți printre noi, ăștia sănătoși la cap!!! Profesorii voștri de biologie știu ce loaze au avut în clasă???
 10. fisherman

  Pandemie...

  după 8 miliarde (8.000.000.000) de doze efectuate in nici 2 ani, să mai crezi în conspirații, denotă necunoaștere și nerecunoașterea științei. cu cât mai mulți antivaxeri, cu atât mai puțini antivaxeri!
 11. fisherman

  Pandemie...

  cei care merg pe căi nebătătorite , o iau prin porumb, de aia sunt huliți, că strică munca oamenilor!!!
 12. fisherman

  Pandemie...

  Hai măi Miki! Cum strici tu minciuni frumoase , cu adevăruri verificabile ȘTIINȚIFIC!
 13. fisherman

  Pandemie...

  Caz real, la mine în familie : Soacra verișoarei, cu probleme cardiace pentru care avea tratament, se îmbolnăvește de la copii, lucrau într-un restaurant, nevaccinați. In 3 zile se simte foarte rău, o trimit în terapie intensivă, dar nu rezistă și moare. Toți spun, foarte revoltați, că au omorât-o doctorii, că era bine cu o săptămână înainte. Că doctorii vor să-și facă numărul de morți comandat de guvern. De ce? Mă întreabă nevasta. Păi să accepte adevărul că au fost idioți și nu s-au vaccinat, și că de fapt Ei au omorât-o, ar fi o lovitură prea mare. Asta deși, cred, știu că ăsta e adevărul. Dar nu pot, nu vor să-l accepte.... Mă gândeam să le zic.... Dar... Darwin.... PS: stau la marginea Bucureștiului, copii lucrează în centru....
×
×
 • Create New...